Αρχική Νέα Τοπικά Ημέρα Παιδιού από την 96 ΑΔΤΕ με … επίδειξη όπλων σε παιδιά!

Ημέρα Παιδιού από την 96 ΑΔΤΕ με … επίδειξη όπλων σε παιδιά!

143

Με το δικό της τρόπο η 96 ΑΔΤΕ ερμηνεύει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, αφού θεωρεί ότι είναι μέρα κατάλληλη για να γίνει επίδειξη οπλικών συστημάτων σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου, “στο πλαίσιο εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού» την Παρασκευή 15 09:00 Δεκ 17, θα πραγματοποιηθεί από την 96 ΑΔΤΕ στο Στρατόπεδο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ», επίδειξη οπλικών συστημάτων σε μαθητές της Α΄ – Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Χίου”.
Στο σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται ότι «πρόθεση της 96 ΑΔΤΕ είναι η διαρκής αναζωογόνηση και διατήρηση αρραγούς του πλέγματος των ομαλών, αμφίδρομων και αποδοτικών σχέσεων με τον Χιακό πληθυσμό.
Η 96 ΑΔΤΕ, ως αναπόσπαστο τμήμα της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνει δράσεις που αποτυπώνουν την πολυεπίπεδη προσφορά της στην τοπική κοινωνία, με σκοπό τη διατήρηση της ήδη θεμελιωμένης αγάπης και εμπιστοσύνης που τρέφει η τοπική κοινωνία προς την 96 ΑΔΤΕ και κατ΄ επέκταση προς τον ΣΞ και τις ΕΔ της χώρας».
Σύμφωνα με την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, σε επικοινωνία που είχαν με τις δύο διευθύνσεις μέχρι σήμερα δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιο σχολείο για μετακίνηση στο στρατόπεδο «Αναστασίου» που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Χίου.