Αρχική Νέα Τοπικά Συνέντευξη τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου

Συνέντευξη τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου

13


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η συνέντευξη τύπου που παραχωρεί σήμερα Τετάρτη, στις 11.00  το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου κ. Ηλίας Αρβυθάς και ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Κυριάκος Αφενδούλης, με δεδομένο ότι στην επικαιρότητα είναι τα ζητήματα του νέου κτηρίου που θα στεγαστεί η Αστυνομία, το κυκλοφοριακό αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα έντονα τίθεται εδώ και πολύ καιρό το ζήτημα του προσωπικού και των ελλείψεων που υπάρχουν από την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, οπότε και περιμένουμε να ακούσουμε τα αιτήματα από την ίδια την υπηρεσία.
Στο θέμα πάντως του κυκλοφοριακού και στις πιέσεις για “πάταξη” του παράνομου παρκαρίσματος ο κ. Αρβυθάς θα έχει να παρουσιάσει τις οδηγίες από το Αρχηγείο, όπου όπως φαίνεται και από τα ρεπορτάζ των αθηναϊκών εφημερίδων το βάρος δίνεται στη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων και όχι στα εμπόδια ειδικά των πεζών από τις καταλήψεις πεζοδρομίων κλπ..
Εν τω μεταξύ μαζί με τις ευχές τους για καλή χρονιά “με λιγότερα τροχαία ατυχήματα και με μικρότερες συνέπειες” η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου ενημερώνει ότι και κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων θα είναι αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας.Τουλάχιστον για τις ημέρες των Χριστουγέννων τα νέα ήταν καλά αφού σημειώθηκε μόνο ένα ελαφρύ τροχαίο στη Βολισσό, την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο μοτοσικλετιστής.