Αρχική Νέα Οικονομία Δίχτυα… τουριστικά στη Σμύρνη από τη Νομαρχία

Δίχτυα… τουριστικά στη Σμύρνη από τη Νομαρχία

8


Στη Σμύρνη βρίσκονται από την Κυριακή 26/12/2004 οι κ.κ. Θωμάς Καραμουσλής και Μαρία Ξύδα απεσταλμένοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, που φαίνεται ότι κάνει την αρχή ρίχνοντας… δίχτυα στην τουρκική μεγαλούπολη, ο κ. Καραμουσλής θα βρίσκεται για μερικές ημέρες σε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Σμύρνης το “Karavan” όπου διατέθηκε μετά από συνεννόηση από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α Χίου χώρος για προβολή της Χίου, διανομή φυλλαδίων για το Νομό μας στην τουρκική γλώσσα και επαφές με Τούρκους επιχειρηματίες του τουρισμού.
Η κα Ξύδα θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς πολιτισμού και τουρισμού για την εξασφάλιση εταίρων στο Πρόγραμμα “Ελλάδα – Τουρκία”, που θα προκηρυχθεί εντός των ημερών , για τις προτάσεις της Ν.Α, ενώ συγχρόνως θα κάνει τη σχετική προετοιμασία για την ανεύρεση Γραφείου Τουρισμού της Χίου στη Σμύρνη.
Ηδη όπως μας ενημέρωσαν από το Γραφείο Τύπου έχει εντοπίσει αρκετά σπίτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό και επιστρέφοντας στη Χίο με φωτογραφίες θα ενημερώσει τον κ. Νομάρχη.