Αρχική Νέα Τοπικά Πρόσκληση για ανθρωπιστική βοήθεια και από τον ΕΥΟΔΟ

Πρόσκληση για ανθρωπιστική βοήθεια και από τον ΕΥΟΔΟ

3

Μετά την ανακοίνωση της ανθρωπιστικής καμπάνιας από την Ιερά Μητρόπολη Χίου  για τη συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων υπέρ των λαών της ΝΑ Ασίας που επλήγησαν από τα δολοφονικά τσουνάμι, παρόμοια καμπάνια ανακοίνωσε και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση μέσω του ΕΥΟΔΟΥ.
O ΕΥΟΔΟΣ συγκεντρώνει από σήμερα Τετάρτη, στο κτήριο του παλαιού εργοστασίου ΚΡΟΝΟΣ στην περιοχή Αγίου Ισιδώρου Πετροκοκκίνου, απέναντι από το εκθεσιακό Κέντρου Γ. Καλουτά (ώρες 8.30 π.μ.- 2.30 μ.μ.), τα είδη που στη συνέχεια θα προωθηθούν στίς πληγείσες περιοχές.
Ζητείται η προσφορά τροφών μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα και ρούχα καθαρά, φάρμακα (εκτός από οινόπνευμα και άλλα που χρειάζονται ιατρική συνταγή), σκηνές και αδιάβροχα.
Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι όταν ο ΕΥΟΔΟΣ απευθύνθηκε σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωση με δελτίο τύπου ζητώντας “να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή για την ευρύτερη γνωστοποίηση του Χιακού κοινού”, τοπικό μέσο παρουσίαζε ως δική του την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης…