Αρχική Νέα Αθλητικά Πίττα στην ΕΠΣ με επισημάνσεις Μητροπολίτη για την αξία του αθλητισμού

Πίττα στην ΕΠΣ με επισημάνσεις Μητροπολίτη για την αξία του αθλητισμού

12Με θερμά λόγια για την επιτυχία του EURO 2004 και επισημαίνοντας ότι είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας να ανεβαίνει ψηλά η ελληνική σημαία, ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ. Διονύσιος ευλόγησε την πίττα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων νομού Χίου.
Μάλιστα επαίνεσε ιδιαίτερα και τις προσπάθειες των τοπικών συλλόγων σημειώνοντας χαρακτηριστικά. “Ευτυχώς που υπάρχει ο αθλητισμός και συγκρατεί τους νέους από κάποιους άλλους κατήφορους“.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Γιώργος Σαρρής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση για την αποδοχή της πρόκλησης αλλά και το μέλος της Διοίκησης κ. Θοδωρή Θεοδωρίδη.
Ο κ. Γκαγκάτσης ευχαρίστησε δημόσια την ΕΠΣ για τη στήριξη που έτυχε κατά τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΠΟ το πρόσωπό, ενώ σημείωσε ότι την προσεχή Άνοιξη μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο γήπεδο της Καλλιμασιάς και χρησιμοποιώντας τα λόγια του Σεβασμιότατου είπε πως κάνουν έτσι ένα βήμα “για να αποτρέψουν τους νέους από τον κατήφορο”.
Να σημειωθεί ότι στην κοπή της πίττας παραβρέθηκαν πολλοί παράγοντες τοπικών σωματείων. Παράλληλα έγινε η απονομή των επάθλων, διπλωμάτων και τιμητικών διακρίσεων.


ΦΩΤΟ: Νίκος Μαραγκέλλης (ΠΑΤΡΙΔΑ TV)