Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Ομηρούπολης: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Παντελόγλου

Δήμος Ομηρούπολης: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Παντελόγλου

20

Στη γραπτή δήλωση ανεξαρτητοποίησής του που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ομηρούπολης για τις δημαιρεσίες στις 9/1/2005 ο δ.σ. Αντώνης Παντελόγλου σημειώνει τα εξής:


Στην παραίτησή μου πριν από δέκα μήνες από Πρόεδρος της ΤΕΔΗΒ είχα τονίσει ότι το βασικό πρόβλημα ήταν η έλλειψη επικοινωνίας με το Δήμαρχο και η μη στήριξη μου από μεριάς του.
Στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι σήμερα το πρόβλημα αυτό όχι μόνο δεν λύθηκε αλλά εξελίχθηκε σε αδυναμία συνεργασίας και αυτό με κύρια ευθύνη του Δημάρχου.
Οι όποιες κριτικές παρατηρήσεις μου και προτάσεις μου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών, της βελτίωσης της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου (ύδρευσης- αποχέτευσης- καθαριότητας), της ανάκαμψης της Τεχνικής Εταιρείας όχι μόνο δεν βρήκαν ανταπόκριση αλλά αντιμετωπίστηκαν από το Δήμαρχο με κακοπιστία και αντιπαλότητα. Αντί να με αντιμετωπίσει καλοπροαίρετα σαν συνεργάτη συκοφαντήθηκα και σπιλώθηκα από τον ίδιο και το περιβάλλον του.
Επί δέκα χρόνια εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος τόσο από τη θέση της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης αγωνίσθηκα για την επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών μας χωρίς να επιζητήσω θέσεις και αξιώματα. Μοναδικό μου κριτήριο ήταν και συνεχίζει να είναι η εξυπηρέτηση του δημότη. Ακριβώς για αυτή την ανιδιοτελή παρουσία μου και προσφορά μου οι δημότες με τίμησαν σε τρεις αναμετρήσεις με την ψήφο τους και στην τελευταία μάλιστα με την πρωτιά σε ψήφους.
Ακριβώς σεβόμενος και υπερασπίζοντας αυτή την παρουσία δηλώνω ότι από σήμερα και μέχρι την ολοκλήρωση της τετραετίας θα παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος. Από τη θέση αυτή θα παρακολουθώ την πορεία της Δημοτικής Αρχής υπερασπιζόμενος το πρόγραμμα και τις θέσεις με τις οποίες εκλέχτηκα με κριτήριο την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων των δημοτών και του τόπου.
Παντελόγλου Αντώνης”.