Αρχική Νέα Τοπικά Διαμαρτυρία ΕΛΜΕ για τις αυξήσεις στα εισιτήρια της Ολυμπιακής

Διαμαρτυρία ΕΛΜΕ για τις αυξήσεις στα εισιτήρια της Ολυμπιακής

7Το Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Χίου κατά τη συνεδρίασή του της 12ης Ιανουαρίου 2005 αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για την απαράδεκτη και παράλογη αύξηση της τιμής των αεροπορικών εισιτηρίων, από και προς το νησί μας.
Θεωρεί ότι η αύξηση αυτή δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα σε πολλά από τα μέλη του που υπηρετούν στη Χίο και για οικογενειακούς λόγους αναγκάζονται να μετακινούνται συχνά στην Αθήνα.
Γενικότερα όμως αποτελεί ένα ακόμα πλήγμα εναντίον του Νομού μας και επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το Αθηνοκεντρικό κράτος θεωρεί τους κατοίκους των νησιών πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Το πλέον εξοργιστικό και προκλητικό όμως είναι ότι η απόφαση αυτή έρχεται ως απάντηση στην πάνδημη κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας με ζητούμενο την αναβάθμιση των συγκοινωνιών.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των άλλων φορέων του νομού και ολόκληρου του χιώτικου λαού και ζητάμε να αρθεί η καταφανής αδικία που με τον τρόπο αυτό διαπράττεται εις βάρος της ακριτικής περιοχής μας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Γ. ΧΑΛΛΙΟΡΗΣ                                                                ΑΡΓ. ΤΣΕΟΣ