Αρχική Νέα Τοπικά Συγγνώμη λάθος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Συγγνώμη λάθος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

11



Ήθελε να προσφέρει πρωτογενή ενημέρωση από επιτελείο οικονομικών δημοσιογράφων στα μέλη του Επιμελητηρίου για αυτό ανέθεσε στις εκδόσεις “Καλοφωλιά” την έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας, δήλωσε με επιστολή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ζαννίκος.
Παράλληλα παραχώρησε και συνέντευξη τύπου όπου ζήτησε συγγνώμη από τους τυπογράφους και ανακοίνωσε ότι στο επόμενο Δ.Σ. θα φέρουν το θέμα προς επανεξέταση έτσι ώστε να κατατεθούν προσφορές από τους ενδιαφερόμενους,.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Ζαννίκος στο κλείσιμο του αναφέρει:
“Παρ’ όλα αυτά και αποδεχόμενος το βάσιμο της διαμαρτυρίας σας για το γεγονός ότι δεν δικαιολογείται το επιμελητήριο να δίνει πρώτο το παράδειγμα ανάθεσης εργασιών σε επιχειρήσεις εκτός Χίου, αναλαμβάνω να φέρω στο αμέσως προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο πρόταση ακύρωσης της προηγούμενης ανάθεσης και προκήρυξης εξ’ αρχής νέου διαγωνισμού, στον οποίο θα έχετε τη δυνατότητα κατάθεσης προσφορών.
Η ζωή έχει αποδείξει ότι ουδείς δικαιολογείται να αναγορεύει εαυτόν ως αλάθητο. Στην περίπτωσή μας όμως σας διαβεβαιώ, ότι το λάθος οφείλεται αποκλειστικά στην πρόθεσή μας να ενημερώσουμε πληρέστερα τα μέλη μας.
“Με χαρά θα αναμένω προτάσεις σας, για την όσο το δυνατόν βελτιωμένη έκδοση του Επιμελητηριακού εντύπου, προσδοκώντας ταυτόχρονα στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης σας απέναντι στο θεσμό του Επιμελητηρίου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαφήμιση