Αρχική Νέα Οικονομία Τουριστική συνάντηση στη Σμύρνη για εναλλακτικό τουρισμό και μαρίνες

Τουριστική συνάντηση στη Σμύρνη για εναλλακτικό τουρισμό και μαρίνες

11Συνάντηση στη Σμύρνη διοργανώνει η Ένωση Τουριστικών Ταξιδιωτικών Επιχειρήσεων Τουρκίας (TURSAB) με θέμα: “συνάντηση για τις ευκαιρίες, τα προβλήματα και τις λύσεις στον εναλλακτικό τουρισμό και τον τομέα των μαρίνων μεταξύ των νησιών και της Σμύρνης”.
Ένα συνέδριο που θα μπορούσε κάλλιστα να διοργανωθεί στη Χίο, αν και η μαρίνα μας ακόμα… μπάζει νερά, αλλά και πάλι προλαβαίνουν να τη διοργανώσουν οι Τούρκοι  όπως και το συνέδριο για το Θρησκευτικό Τουρισμό.
Τουλάχιστον στο συνέδριο αυτό, λεπτομέρειες δίνει στη συνέχεια η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ελπίζουμε να προβλεφθεί να υπάρχει μεταφραστής από την τουρκική στην ελληνική ώστε να έχει και πρακτικό αποτέλεσμα το συνέδριο.
Η συνάντηση θα γίνει από τις 3-6 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι Αρχών και Επαγγελματίες Τουρισμού από τη Μυτιλήνη και τη Σάμο, ενώ η ίδια πρόσκληση απευθύνεται και στους φορείς της Χίου.
Το πρόγραμμα εκτός από τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Φεβρουαρίου από τις 9.30-13.00, περιλαμβάνει δωρεάν περιηγήσεις στη Σμύρνη και την Έφεσο, ενώ προσφορά της TURSAB είναι τα γεύματα.
Η ΝΑ Χίου ενημερώνει πως στη διάθεση των ενδιαφερόμενων υπάρχει κατάλογος τν ξενοδοχείων της Σμύρνης που προσφέρουν χαμηλότερες τιμές για τους συμμετέχοντες στη συνάντηση.
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν με την TURSAB στα τηλ. (0232)4640347-48 & 4640298, καθώς και με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΝΑ για την καλύτερη οργάνωση της Χιακής συμμετοχής.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ TURSAB