Αρχική Νέα Τοπικά Μύρισε “ψαρίλα” από τη γραφειοκρατία η Ιχθυόσκαλα

Μύρισε “ψαρίλα” από τη γραφειοκρατία η Ιχθυόσκαλα

11


Έξι μήνες κοιλοπονά ο ορισμός των εκπροσώπων από πλευράς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να παραδοθεί η Ιχθυόσκαλα στην κρατική εταιρεία ΕΤΑΝΑΛ, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Η είδηση ότι αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα για το ότι σήμερα η Ιχθυόσκαλα παραμένει άδεια, και να φθάνουμε να παρακολουθούμε από το αστυνομικό δελτίο τις αφαιρέσεις εξωτερικών διακοσμητικών, επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής Επιτροπής όταν συζητήθηκε το θέμα της ανανέωσης μίσθωσης γραφείων του τμήματος αλιείας.
Πρόταση του Γενικού Διευθυντή κ. Δημήτρη Κομνηνού είναι η ανανέωση του μισθωτηρίου να είναι εξάμηνη αφού πιστεύεται ότι θα έχει ξεπεραστεί η γραφειοκρατία στο θέμα, άρα και η λειτουργία των γραφείων.
Εν τω μεταξύ η ΕΤΑΝΑΛ μην έχοντας ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης δεν πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να έχει γίνει διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος οπότε να μην μπορούν να δουλέψουν οι μηχανές για τον πάγο! Έτσι όταν χρειάζονται πάγο οι ψαράδες, που χρειάζονται συχνά, καταβάλλεται ένα ποσό από τη Νομαρχία για να δουλέψουν οι μηχανές και ύστερα πάλι… σκοτάδι.
Το απίστευτο γαϊτανάκι συνεχίζεται παρά το ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όπως απάντησε ο Νομάρχης κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης σε ερώτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Γιάννη Γαϊσίδη, έχουν στείλει τρία έγγραφα και ζητούν να υπάρξει διευθέτηση του θέματος.
Ως ανεπίτρεπτη χαρακτήρισε την καθυστέρηση ο κ. Γαϊσίδης και κάλεσε το Νομάρχη να προχωρήσει και σε προσωπική παρέμβαση έτσι ώστε να ξεμπλοκαριστεί το ζήτημα.
Ο κ. Λαμπρινούδης δεν έκρυψε ότι έχει ζητήσει και από το βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Πίττα την παρέμβασή του, αλλά το θέμα δεν έχει εξέλιξη. (Να σημειωθεί ότι η Νομαρχία υποχρέωσε τον ανάδοχο του έργου να προχωρήσει στις εργασίες συντήρησης και τώρα έχουν ολοκληρωθεί και αυτές οι εργασίες).
Και ναι μεν μπορεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να μην έχει μάτια παρά μόνο για το τι θα κάνουν οι βαμβακοπαραγωγοί, είναι όμως αδιανόητο ότι το τυπικό θέμα του ορισμού μιας επιτροπής που δεν είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης να αφήνει ερειπωμένο ένα κτήριο που χρειάστηκαν να εξευρεθούν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές για να ολοκληρωθεί. 


ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Διαφήμιση