Αρχική Νέα Οικονομία Σήμα και θάλασσα

Σήμα και θάλασσα

232

{fnc titlos}Απευθείας σύνδεση με την κινητή τηλεφωνία και συγκεκριμένα με την TELESTET θα έχει πλέον η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου. Ηδη τα τρία υπερταχύπλοα επιβατηγά-οχηματαγωγάτης ΝΕΛ θα ταξιδεύουν με το σήμα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ναυτεμπορική πρόκειται για μια  πρωτοποριακή για την Ελλάδα συμφωνία, διάρκειας τριών ετών που θα αποφέρει στην ακτοπλοϊκή εταιρεία 1,76 εκατ. ευρώ.
Η συνεργασία αφορά: – τα υπερταχύπλοα Αίολος Εξπρές Ι, Αίολος Εξπρές ΙΙ και Αίολος Κεντέρης, τα οποία ήδη έχουν βαφτεί με τα χρώματα της TELESTET και φέρουν τον λογότυπό της.
Παράλληλα προβλέπεται η δημιουργία καταστημάτων TELESTET Centers μέσα στα εν λόγω πλοία, προβολή της TELESTET σε όλα τα έντυπα και τις διαφημιστικές ενέργειες της ΝΕΛ, δημιουργία ειδικής υπηρεσίας ενημέρωσης και πρότυπου συστήματος κράτησης εισιτηρίων μέσω κινητού τηλεφώνου της συγκεκριμένης εταιρείας.
O Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΛ, κ. Απόστολος Αθηναίος στην ειδική εκδήλωση που έγινε τόνισε ότι: “Η συνεργασία TELESTET και ΝΕΛ σηματοδοτεί μια ακόμη πρωτοπορία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών σε συνδυασμό με τον ακτοπλοϊκό. Μέσα στο πνεύμα των σύγχρονων εξελίξεων, η σχέση των δύο εταιρειών ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές. Δύο μεγάλες εταιρείες, η κάθε μία με την προσωπικότητά της, ενώνουν την επικοινωνιακή τους παρουσία για να δημιουργήσουν παράπλευρες συνέργιες και οφέλη”.
Από την πλευρά της TELESTET ο Διευθύνων Σύμβουλος της Νικόλαος Βαρσάκης σημείωσε πως: “Η συμφωνία αυτή αποδεικνύει την πρωτοπορία της εταιρείας μας όχι μόνο σε νέες τεχνολογίες αλλά και στην επικοινωνία. Η TELESTET είχε ανέκαθεν μία δυνατή παρουσία στο Αιγαίο μέσα από τις χορηγίες της αλλά και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην τηλεπικοινωνιακή κάλυψη των ακριτικών μας νησιών. Αυτή την παρουσία την ενισχύουμε τώρα, προσθέτοντας και μία εμπορική διάσταση”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤης στεριάς τα κύματα
Επόμενο άρθροΤαξίδι στα άστρα από το Διονύση Σιμόπουλο