Αρχική Νέα Οικονομία Κάθε Δευτέρα “κλειστά” στις τράπεζες!

Κάθε Δευτέρα “κλειστά” στις τράπεζες!

19


Αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα που χωρίζει τους εργαζόμενους των τραπεζών από τις διοικήσεις τους αλλά και τηνν κυβέρνηση, όσον αφορά την επίλυση του ασφαλιστικού στον κλάδο.
Την περασμένη Τρίτη συνεδρίασε το γενικό συμβούλιο της ΟΤΟΕ, το οποίο επικύρωσε την απεργία της 31ης Ιανουαρίου, με την οποία ξεκινούν οι κινητοποιήσεις, αλλά και τις επέκτεινε σε όλες τις Δευτέρες του Φεβρουαρίου. Συνολικά δηλαδή, οι καταναλωτές θα στερηθούν των υπηρεσιών των τραπεζικών υποκαταστημάτων στις 31 Ιανουαρίου, και στις 7, 14, 21 και 28 Φεβρουαρίου.
Επίσης, η ΟΤΟΕ σχεδιάζει και άλλες δυναμικές ενέργειες που θα έχουν ευρύτερο χρονικό ορίζοντα, μέχρι να δοθεί ενιαία και συνολική λύση από την κυβέρνηση και τις τράπεζες στο μεγάλο θέμα του ασφαλιστικού.
Η ΟΤΟΕ ζητεί από την κυβέρνηση και τις τράπεζες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προσέλθουν έγκαιρα στο διάλογο, με στόχο την αναζήτηση μιας συνολικής και ενιαίας λύσης, η οποία, όπως τονίζει είναι η μόνη που δίνει πραγματική διέξοδο στο πρόβλημα και θα ικανοποιεί τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους των τραπεζών.


ΠΗΓΗ: flash.gr