Αρχική Νέα Τοπικά Ζητούνται πρωτότυπες προτάσεις για τουριστική προβολή

Ζητούνται πρωτότυπες προτάσεις για τουριστική προβολή

7


Τις προτάσεις τους για την τουριστική προβολή του νομού πρέπει να ετοιμάσουν οι φορείς έτσι ώστε να αποφασιστεί το πρόγραμμα δράσης την ερχόμενη Τρίτη στη νέα συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ).
Υπό την προεδρία της ν.σ. Λίτσας Λύκου έγινε ενημέρωση για τη συμμετοχή στις μέχρι τώρα τουριστικές εκθέσεις, αλλά και στο πώς μέσα από προσκλήσεις δημοσιογράφων από Ελλάδα και εξωτερικό επιτεύχθηκε μια σημαντική προβολή του τόπου.
Στη συνεδρίαση επισημάνθηκε από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ενοικιαζομένων Δωματίων κ. Δημήτρη Κιτριλάκη το γεγονός ότι η ΝΕΤΠ πρέπει να είναι αυτή που θα αποφασίζει περικοπή δράσεων.
Εν τω μεταξύ το “Δίκτυο Χιακής Φιλοξενίας”, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Μισετζής, την προσεχή Παρασκευή συμμετέχει στην έκθεση ειδικού θεματικού τουρισμού που αφορά τα νησιά στο Ανόβερο της Γερμανίας
Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος Αγίου Μηνά Γιάννης Παντελάρας δήλωσε έτοιμος να αυξήσει τη χρηματοδότηση για δράσεις αρκεί να υπάρχουν προτάσεις που αφορούν το Δήμο του.
Κρίσιμη αναμένεται να είναι εξάλλου η σύσκεψη του υπουργού τουρισμού με τους Προέδρους όλων των ΝΕΤΠ της χώρας την προσεχή Δευτέρα Αθήνα, όπου θα φανεί και αν αυξηθεί η χρηματοδότηση των 50.000 ΕΥΡΩ που έλαβε πέρυσι η Χίος μέσω ΕΟΤ.