Αρχική Νέα Τοπικά Συνάντηση Γαϊσίδη- Κάρμαντζη για λιμάνια

Συνάντηση Γαϊσίδη- Κάρμαντζη για λιμάνια

11

Συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου ο επικεφαλής της νομαρχιακής αντιπολίτευσης Γιάννης Γαϊσίδης με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σταμάτη Κάρμαντζη.
Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Γιάννη Γαϊσίδη από τον κ. Κάρμαντζη για τις πρόσφατες ζημιές στις λιμενικές υποδομές του Νομού.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του συνδυασμού “ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ” διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές είναι αρκετά σοβαρές κυρίως στον κεντρικό λιμένα της Χίου και στο λιμάνι των Ψαρών, πράγμα που καθιστά επείγουσα τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των λιμενικών υποδομών.
Ο κ. Κάρμαντζης ενημέρωσε το Γιάννη Γαϊσίδη για τις μέχρι τώρα ενέργειές του αφενός για τη διαπίστωση του μεγέθους των ζημιών, αφετέρου για τις ενέργειες που έχει προβεί για την προώθηση του αιτήματος της χρηματοδότησης προς την Περιφέρεια και τα Υπουργεία.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Γαϊσίδης επισήμανε ότι  οι τυχόν νέες χρηματοδοτήσεις που θα δοθούν από τα Υπουργεία προς τη Ν.Α. θα πρέπει να κατευθυνθούν αποκλειστικά προς την αποκατάσταση των λιμενικών υποδομών και να μη δοθούν σε άλλα έργα, όπως γίνεται συστηματικά μέχρι σήμερα από τη νομαρχία με αποτέλεσμα ποτέ να μην έχουμε πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.
Τέλος ο κ. Κάρμαντζης τόνισε ότι θα κρατάει ενήμερο τον επικεφαλής της νομαρχιακής αντιπολίτευσης για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις λιμενικές υποδομές.