Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Απάντηση Γιάννη Πίττα στην Αδελφότητα Ψαριανών

Απάντηση Γιάννη Πίττα στην Αδελφότητα Ψαριανών

9


Την έκπληξή του εκφράζει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννη Πίττας για τη ΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ την οποία έλαβε από την Αδελφότητα Ψαριανών.
Και αυτό γιατί μέσα στους 10 μήνες της Κυβέρνησης της ΝΔ θεωρεί ότι έχουν να επιδέιξουν σημαντικό έργο το οποίο συνοψίζεται στα εξής:


“1. Εξασφαλίσαμε 3 εκ. ευρώ για την οριστική κατασκευή του λιμανιού των Ψαρών.
2. Ελήφθησαν ουσιαστικά μέτρα για την οριστική και απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση των Ψαρών, με τη θετική γνωμοδότηση του Υπουργού Ανάπτυξης, για την παραμονή στο νησί των 7 υπαλλήλων της ΔΕΗ, για την ηλεκτροδότηση των Ψαρών με δύο ανεξάρτητες γραμμές από τη Χίο, την αντικατάσταση των μονωτήρων με μονωτήρες σιλικόνης, τον εκτεταμένο έλεγχο ακόμη και την αλλαγή των υπογείων καλωδίων και την κατασκευή δρόμου, από την χωματερή μέχρι το σταθμό της ΔΕΗ.
3.Σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Χίου ζητήσαμε από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και πιστεύομε ότι θα εγκριθεί ποσό 235.000 ευρώ, για την άμεση προσωρινή αντικατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο λιμάνι με την τελευταία θεομηνία, για την απρόσκοπτη πρόσδεση πλοίων της γραμμής”.

Και καταλήγε στην επιστολή του ο κ. Πίττας:
“… Αλλά και πότε κύριοι της αδελφότητας επικοινωνήσατε εσείς με το Βουλευτή σας, για τα προβλήματα των Ψαρών; Ουδέποτε. 
Η “μη πρόσκληση” λοιπόν, μόνο εντυπώσεις θέλει να δημιουργήσει γι αυτό και σας την επιστρέφω και για το ύφος της και για την σκοπιμότητα της.
Ευχαριστώ Κύριοι, για τη “μη πρόσκληση” δεν θα παρευρεθώ στην εκδήλωση σας παρ’ ότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αυτή εκφράζει μόνο ορισμένα μέλη του Δ.Σ. και καθόλου το σύνολο της Γ.Σ. ΤΗς αδελφότητας.
Ευελπιστώ πάντως σε μία ειλικρινή συνεργασία στο μέλλον μέσα από αμφίδρομη σωστή πληροφόρηση, για το καλό των Ψαρών που όλοι επιθυμούμε.
Γιάννης Πίττας”