Αρχική Νέα Τοπικά Εντυπο προσφορών των εμπορικών καταστημάτων εξετάζει το Επιμελητήριο Χίου

Εντυπο προσφορών των εμπορικών καταστημάτων εξετάζει το Επιμελητήριο Χίου

8

Την έκδοση ενός μηνιαίου εντύπου όπου θα δημοσιεύονται οι προσφορές των εμπορικών επιχειρήσεων αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου, τη Δευτέρα στις 6.30 μ.μ..
Πρόκειται για ένα από τα 7 θέματα που είναι εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη και που αφορά έντυπο σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο σε μια προσπάθεια ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού που βομβαρδίζονται κάθε εβδομάδα με τις προσφορές των πολυκαταστημάτων.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Χίου Νίκου Δηράκη στην ΠΑΤΡΙΔΑ- TV δεν υπάρχει τέτοια απόφαση του Συλλόγου ο οποίος δεν φαίνεται να είναι θετικός σε μία τέτοια κίνηση.
Πρώτο θέμα στη συνεδρίαση είναι εξάλλου η ενημέρωση της βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελπίδας Τσουρή για τρέχοντα προβλήματα των παραγωγικών τάξεων, όπου αναμένεται το θέμα του ωραρίου με αφορμή και τις ενδείξεις πλέον από την κυβέρνηση ότι θέλει να προχωρήσει στην πλήρη απελευθέρωση να αποτελέσει σημαντικό θέμα της συζήτησης.
Στη συνέχεια το Παράρτημα του ΤΕΕ θα ενημερώσει για το ΓΠΣ Χίου- Βροντάδου, ενώ θα γίνει και ενημέρωση για την πρόσφατη Γενική συνέλευση του ΕΟΑΕΝ.
Το σώμα θα κληθεί να αποφασίσει για την έκδοση διαφημιστικού εντύπου σε συνεργασία με το σύλλογο Ενοικιαζομένων Σωματίων, Ξενοδοχείων και Τουριστικών Πρακτόρων για το Πάσχα καθώς και για την έκδοση ενός μηνιαίου εντύπου.