Αρχική Νέα Τοπικά Οινούσσες: Περίεργη καταγγελία- διαψεύδεται από την αστυνομία

Οινούσσες: Περίεργη καταγγελία- διαψεύδεται από την αστυνομία

12


Hλικιωμένη, που ζει μόνη της στις Οινούσσες και αντιμετωπίζει βαριάς μορφής οστεοαρθρίτιδα, με αποτέλεσμα να παραμένει κατάκοιτη, κατήγγειλε απόπειρα ληστείας σε βάρος της.
Όπως είπε στην Aστυνομία, την Παρασκευή τα ξημερώματα, άγνωστος άνδρας, φορώντας κουκούλα, εισέβαλε στο φτωχικό της σπίτι και με ένα τούβλο την απείλησε, απαιτώντας να του δώσει τη σύνταξή της.
Σύμφωνα με την 70χρονη M.X., ο άγνωστος, τον οποίο περιγράφει ως “ψηλό κουκουλοφόρο”, αρχικά στάθηκε πάνω από το κρεβάτι της, έσβησε τη σόμπα αλογόνου, που ήταν και η μοναδική πηγή φωτισμού εκείνη τη στιγμή, ζητώντας από αυτήν χρήματα.
Στη συνέχεια, αφού η γριούλα αρνήθηκε, ο ίδιος την απείλησε με ένα τούβλο. Όπως υποστήριξε  η ίδια στην κατάθεσή της, τρομοκρατημένη κάλεσε σε βοήθεια γείτονά της, και τότε ο κουκουλοφόρος τράπηκε σε φυγή.

Aρνείται το συμβάν η αστυνομία
Σε επικοινωνία, που είχαμε πάντως με τον αστυνομικό σταθμό Oινουσσών, αστυνομικός διέψευσε το περιστατικό, αποδίδοντας την καταγγελία στην ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας.
Ωστόσο υπάρχει μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία από το σπίτι χάθηκε μια ποδιά, την οποία σύμφωνα με την καταγγελία ο δράστης χρησιμοποίησε, για να μην αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα.
Eπίσης η ίδια μαρτυρία επιβεβαιώνει ότι το τούβλο δεν βρέθηκε στη συνήθη θέση του.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (7/3/2005)