Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Εκδήλωση ΚΚΕ με Στρατή Κόρακα

Εκδήλωση ΚΚΕ με Στρατή Κόρακα

27


Εκδήλωση με θέμα το Ευρωσύνταγμα διοργανώνει την τετάρτη, 9 Μαρίου στις 7.00 μ.μ. στο ΟΜΗΡΕΙΟ, η ΝΕ Χίου του ΚΚΕ με προσκεκλημένο τον τέως ευρωβουλευτή του κόμματος Στρατή Κόρακα.
Ο κ. Κόρακας θα παραχωρήσει επίσης συνέντευξη τύπου την Τετάρτη στις 12.45 στα γραφεία της ΝΕ Χίου του ΚΚΕ.
Στην ανακοίνωση- πρόσκληση για την εκδήλωση αναφέρονται τα εξής:


“Την ώρα που εντείνεται ο αποπροσανατολισμός του λαού μας από τα πραγματικά του προβλήματα με την καθοδήγηση της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που οι Ευρωπαϊστές κεντροαριστεροί του ΣΥΝ ψάχνουν τον καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο που θα εκφράζεται στο νέο Ευρωσύνταγμα, το ΚΚΕ επιλέγει και πάλι το δρόμο του αγώνα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού για την ευρωπαϊκή συνταγματική συνθήκη, που αποτελεί νέα δεσμά για τον τόπο μας.
Το σύνθημά μας είναι:
ΟΧΙ στο Ευρωσύνταγμα- ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Για το σκοπό αυτό θα παρευρεθεί στο νησί μας την Τετάρτη  9 Μάρτη ο τέως βουλευτής του κόμματος Στρατής Κόρακας και θα μιλήσει σε σχετική εκδήλωση στο Ομήρειο πνευματικό κέντρο στις 7μμ.
Καλούμε όλους τους  εργαζόμενους του νησιού να παρευρεθούν σ’ αυτή την εκδήλωση, που αφορά  στις νέες αλυσίδες που ετοιμάζουν οι καπιταλιστές και οι δουλικές σ΄ αυτούς κυβερνήσεις για τους λαούς της Ευρώπης και το δικό μας.
Το ΚΚΕ όταν ψηφιζόταν η συνθήκη του Μάαστριχτ  στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΝ, ήταν το μόνο κόμμα που ενημέρωσε το λαό για τις βαριές συνέπειες, που καταψήφισε την εν λόγω συνθήκη. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε.
Ας μην τους αφήσουμε να το ξανακάνουν. Όλοι μαζί να φτιάξουμε το Λαϊκό Μέτωπο που θα κουρελιάσει τις συνθήκες τους, που θα ανοίξει το δρόμο της λαϊκής οικονομίας και του σοσιαλισμού.
Όλοι στην εκδήλωση του ΚΚΕ  για το “Ευρωσύνταγμα” την Τέτάρτη 9 Μάρτη στις 7μμ, στο Ομήρειο”.

Διαφήμιση