Αρχική Νέα Τοπικά Ανησυχία Νομάρχη για πάγωμα εργασιών σε Νοσοκομείο

Ανησυχία Νομάρχη για πάγωμα εργασιών σε Νοσοκομείο

8Ενημέρωση για το πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τελικά οι εργασίες για τη Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου ζητά από την πρόεδρο του ΠΕΣΥΠ Β. Αιγαίου, Παναγιώτα Χατζοπούλου, ο Νομάρχης Χίου, Πολύδωρος Λαμπρινούδης, εκφράζοντας την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας για τη μεγάλη καθυστέρηση στο έργο.
Τονίζοντας ότι ο ανάδοχος έχει εγκατασταθεί από το Νοέμβριο του 2005 και ότι από τέλος Νοεμβρίου 2004 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιολογικές εργασίες, και πάλι παρατηρείται στασιμότητα παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις από το ΠΕΣΥΠ όσο και από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου.
“Δυστυχώς η πολύμηνη αυτή ανεξήγητη καθυστέρηση, έχει δημιουργήσει τις χειρότερες εντυπώσεις στους πολίτες για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών  του ΠΕΣΥΠ και γεννά ανησυχίες για την τελική έκβαση του έργου.
Παρακαλώ, εκφράζοντας την απαίτηση της τοπικής μας κοινωνίας, να μας ενημερώσετε για την πραγματική, ελπίζω, ημερομηνία επανέναρξης των εργασιών καθώς και για το ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του”, καταλήγει το έγγραφο του Νομάρχη Χίου.