Αρχική Νέα Τοπικά Και χρήμα βάζουν οι δικηγόροι για να γίνει το Δικαστικό Μέγαρο!

Και χρήμα βάζουν οι δικηγόροι για να γίνει το Δικαστικό Μέγαρο!

13


“Οποιος δεν θέλει να ζημώσει 10 μέρες κοσκινίζει”.
Τη λαϊκή παροιμία θυμίζει η Κυβέρνηση με το θέμα της ανταλλαγής οικοπέδων μεταξύ Νοσοκομείου και Στρατού για να γίνει επιτέλους το Δικαστικό Μέγαρο σε τμήμα του στρατοπέδου Γκιάλα.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2005 αντιπροσωπεία του Δ.Σ.Χ. απαρτιζόμενη από τους Γιάννη Κεφάλα και Σιδερή Τσούρο συναντήθηκε, με πρωτοβουλία της, στην Αθήνα, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Α. Παπαληγούρα, τον Βουλευτή Χίου κ. Γ. Πίττα και τον Δ/νοντα Σύμβουλο της Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε. κ. Σκούρα με θέμα την απεμπλοκή του θέματος του Δικαστικού Μεγάρου Χίου.
Ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι το ΤΑΧΔΙΚ θα προβεί στη δαπάνη αγοράς θαλάμου συντήρησης νεκρών που έχει ανάγκη το “Σκυλίτσειο”.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος σημείωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που είναι απαραίτητο για την ανακατασκευή του θαλάμου κρατουμένων στο “Σκυλίτσειο” ή να το διαθέσει από τους πόρους του.
Κατόπιν τούτων αναμένεται η ανταπόκριση της Δ/σης του Νοσοκομείου και η μετά από δυόμισι και πλέον ετών επίλυση, καταρχήν, του ιδιοκτησιακού ζητήματος, καταλήγει το δελτίο τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου.
Να πιστέψουμε δηλαδή ότι είναι τόσο άσχημα τα οικονομικά της Κυβέρνησης που δεν μπορεί να διαμορφώσει ένα θάλαμο;

Διαφήμιση