Αρχική Νέα Οικονομία Τουριστικό Πανόραμα 2005

Τουριστικό Πανόραμα 2005

31

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφό της, θα συμμετάσχει και τη φετινή χρονιά στην έκθεση τουρισμού «Τουριστικό Πανόραμα» που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά από 7 μέχρι 10 Απριλίου 2005. Στο περίπτερο της περιφέρειας θα υπάρχουν ειδικά stand για το νομό Χίου, όπου θα προβάλλονται σε ειδικές βιτρίνες τα τοπικά προϊόντα των Νομών και θα προσφέρονται παραδοσιακά κεράσματα.


            Παράλληλα φέτος για πρώτη φορά η διοργανώτρια εταιρεία (Όμιλος Καλοφωλιά) σχεδιάζει να παρουσιάσει σε ιδιαίτερο χώρο του πρώτου ορόφου της Έκθεσης νέα Ενότητα με τίτλο «Πανόραμα Γεύσεων», όπου θα προβάλλονται τοπικά τυποποιημένα προϊόντα και θα προσφέρονται στους επισκέπτες τοπικά εδέσματα. Στο Πανόραμα Γεύσεων καλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο σε Τοπικές Αυτοδιοικήσεις, αλλά και εταιρείες τροφίμων και ποτών με τυποποιημένα δημοφιλή προϊόντα που δίνουν που δίνουν έμφαση στην ποιότητα και την παράδοση.


            Για το λόγο αυτό η Π.Β.Α. εξασφάλισε χώρο μιας ενότητας 12 τ.μ. μέσα από τον οποίο θα γίνει η προβολή των τοπικών μας προϊόντων και εδεσμάτων από εκπροσώπους του Νομού μας.


            Παρακαλούνται οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο Τουριστικό Πανόραμα 2005 να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α. Χίου στο τηλ. 22710-44206 ή με το Επιμελητήριο Χίου στο τηλ. 22710-44330.