Αρχική Νέα Τοπικά Τον άλλο μήνα έργα στο Νοσοκομείο…

Τον άλλο μήνα έργα στο Νοσοκομείο…

7


Το έγγραφο του Νομάρχη Χίου σχετικά με τη στασιμότητα που παρουσιάζουν τα έργα για τη Νέα Πτέρυγα του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου ανησύχησε ιδιαίτερα την κυβερνητική παράταξη, που δια του βουλευτή Χίου Γιάννη Πίττα οδήγησε σε απάντηση για την πιθανή ημερομηνία έναρξης των εργασιών.
Καταρχήν ο κ. Πίττας δηλώνει ότι “αφ’ ενός δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας κι αφ’ εταίρου , ότι δεν έχει σταματήσει καθόλου το ενδιαφέρον και οι πιέσεις μας για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη έναρξη των εργασιών”.
Προσθέτει έτσι ότι “σε αυτά τα πλαίσια, όπως άλλωστε γνωρίζει ήδη η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αλλά δεν το αναφέρει λόγω άλλων σκοπιμοτήτων, ολοκληρώνεται πλέον η νέα οριστική μελέτη που περιλαμβάνει όλες τις τροποποιήσεις στη θεμελίωση της νέας πτέρυγας και η εκτίμηση τόσο από την ΔΕΠΑΝΟΜ όσο και από την αρχαιολογία είναι ότι οι εργασίες θα αρχίσουν μετά τις 20 Απριλίου”.
Να σημειώσουμε όμως στην αρχή του χρόνου αναφερόταν ότι το πολύ θέμα 20 ημερών η αναπροσαρμογή των σχεδίων που δεν αφορούσαν θέμα οριστικής μελέτης αλλά μεταφορά του κτηρίου για λίγα μέτρα έτσι ώστε να σκεπαστούν τα αρχαία που βρέθηκαν στο χώρο του Νοσοκομείου, μετά τις ιδιαίτερα σύντομες διαδικασίες ανασκαφής και που είχαν ως αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Γιατί κανένας από τους δύο βουλευτές του νομού μας δεν θέτουν ερώτημα στη Βουλή για να μάθουμε επιτέλους ποια ήταν η έκθεση στην οποία στηρίχτηκε το ΚΑΣ και να δώσει την έγκριση για να προχωρήσουν οι εργασίες; 


 

Διαφήμιση