Αρχική Νέα Τοπικά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ: δυστυχώς δικαιωθήκαμε

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ: δυστυχώς δικαιωθήκαμε

8ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.


Συμπαγής αποδείχτηκε η πολιτική εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων στο Δήμο Ομηρούπολης και από την πλειοψηφία της συμπολίτευσης και από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Σε αγαστή συνεργασία ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης έκτασης στην περιοχή της Σιδερούντας προκειμένου να αναπτυχθούν δραστηριότητες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με κύριο το κέρδος σε βάρος του περιβάλλοντος.
 Η σύμπτωση των απόψεων των δύο παρατάξεων που εναλλάξ έχουν κυβερνήσει το δήμο μας αποδεικνύει την επιζήμια πολιτική τους που μετατρέπει ένα δημόσιο οργανισμό όπως ο Δήμος σε πλασιέ κερδοσκόπων της φύσης.
 Η συγκεκριμένη συνεργασία των δύο όψεων του δικομματισμού στην Ομηρούπολη προχώρησε και στο θέμα της παραχώρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αίπους και πάλι σε ιδιώτη επενδυτή μέσω διαγωνισμού, αντί να δοθούν προς χρήση της νεολαίας μας αφιλοκερδώς αφού η όλη επένδυση έγινε με χρήματα του ελληνικού και χιώτικου λαού όπως πρότεινε η παράταξή μας.
 Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα επιχειρηματικά τερτίπια των δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αξιωματικής αντιπολίτευσης να προωθήσουν μέσω του δήμου την κοινωνία του κέρδους των λίγων εις βάρος της κοινωνίας των πολλών που παράγουν, σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
 Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία δημοτών Ομηρούπολης καταδικάζει αυτές τις πολιτικές και καλεί το λαό να αντιδράσει, να αντιληφθεί ότι ο κατήφορος της μετατροπής του δήμου σε επιχείρηση αφορά τη ζωή του και το μέλλον των παιδιών του. Σε κάθε περίπτωση αργά ή γρήγορα αυτοί οι κύριοι θα αντιληφθούν δια της λαϊκής επιβολής ότι αποτελούν την προϊστορία της ανθρωπότητας και ότι την ιστορία τη γράφουν και θα τη γράψουν οι εργαζόμενοι. Γνωρίζουμε ότι προς το παρόν οι απόψεις μας είναι μειοψηφία, ωστόσο αυτές οι απόψεις θα γίνουν το ποτάμι που θα παρασύρει και τις θεωρίες τους και τις πρακτικές τους.