Αρχική Απόψεις Aρθρα Μήνυμα υποστήριξης στο Διευθυντή ΟΑΕΔ Χίου

Μήνυμα υποστήριξης στο Διευθυντή ΟΑΕΔ Χίου

20


Αδικη η επίθεση στο Διευθυντή του ΟΑΕΔ Χίου


Ως Διευθυντής της Προμηθευτικής ΑΕ Δήμου Βροντάδου, με αφορμή  όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπηρεσία του ΟΑΕΔ Χίου και τον Προϊστάμενο της Λεωνίδα Λεγάτο, έχω να καταθέσω δημόσια τα εξής.
Για είκοσι χρόνια η συνεργασία με τον ίδιο, αλλά και με το προσωπικό της υπηρεσίας του, ήταν άψογη από άποψη ανθρώπινης συμπεριφοράς, ενημέρωσης και διεκπεραίωσης των υποθέσεων μας.
Παράλληλα σου έδινε  την δυνατότητα διατύπωσης απόψεων πάνω σε εγκυκλίους που η υπηρεσία και ο ίδιος ο προϊστάμενος προωθούσε κεντρικά προς βελτίωση ή και τροποποίηση .
Ως εταιρεία η Προμηθευτική από το 1984 που υλοποίησε  προγράμματα νέων θέσεων εργασίας και από το έτος 1999 προγράμματα απασχόλησης ΑΜΕΑ, δεν διαπίστωσε προβλήματα διακρίσεως η μεροληπτικής μεταχείρισης κάποιων.  Τόσο από την άποψη τήρησης διαδικασιών όσο και από  την ελεγκτική πλευρά η συμπεριφορά  του ίδιου  και των συνεργατών  του ήταν μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και της εφαρμογής των εγκυκλίων. Γι’ αυτό με ξενίζουν τα δημοσιεύματα που είναι προφανές ότι κρύβουν κάποια σκοπιμότητα. Ως άτομο είμαι αλληλέγγυος στον Προϊστάμενο Λεωνίδα Λεγάτο πρόσωπο ακέραιο  και άξιο της θέσης την οποία μέχρι πρότινος κατείχε.
Θεωρώ δε άδικη την αντιμετώπιση του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Με εκτίμηση


Ν. Πιτσιλός
Διευθυντής της Προμηθευτική ΑΕ