Αρχική Νέα Τοπικά Ημερίδα ΤΕΕ για το υγραέριο

Ημερίδα ΤΕΕ για το υγραέριο

22


Ημερίδα με θέμα “η χρήση του υγραερίου (οικιακή- επαγγελματική) στα κτίρια” πραγματοποιεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου, το Παράρτημα Βορειοανατολικού Αιγαίου Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΤΕΕ.
Στην ημερίδα που ξεκινά στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ μαθητείας ΟΑΕΔ στο Κοντάρι, δύο από τους 3 βασικούς ομιλητές της εκδήλωσης είναι στελέχη του χορηγού της εκδήλωσης (ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.).
Συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι:
Χρήστος Χριστοφορίδης, διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Γενικός Διευθυντής ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., με θέμα: “υγραέριο το εναλλακτικό καύσιμο για όλες τις χρήσεις”.
Σπύρος Αργύρης, διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Διευθυντής εμπορίας χύμα υγραερίου ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., με θέμα “Τεχνικός κανονισμός εγκαταστάσεων υγραερίου στα κτήρια”.
Σταύρος Καπελαρίδης, υποπυραγός, εκπρόσωπος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, με θέμα “μέτρα πυροπροστασίας και αποφυγής ατυχημάτων στις εγκαταστάσεις υγραερίου”.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει επίδειξη λειτουργίας πρότυπης εγκατάστασης υγραερίου για θέρμανση χώρων και ζεστού νερού. μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση με μπουφέ, από τους μαθητές μαγειρικής της Σχολής του ΟΑΕΔ.