Αρχική Νέα Τοπικά Στη νέα Λιμενική Επιτροπή το θέμα της προγραμματικής σύμβασης για περιφερειακό Κάστρου

Στη νέα Λιμενική Επιτροπή το θέμα της προγραμματικής σύμβασης για περιφερειακό Κάστρου

12


Το θέμα της απόφασης για παράταση της προγραμματικής σύμβασης με το Λιμενικό Ταμείο σχετικά με τον περιφερειακό δρόμο του Κάστρου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, όπου το όχι του τέως Προέδρου Νίκου Μαρτάκη θεωρήθηκε ως “άδειασμα” της Δημοτικής Αρχής.
Και αυτό γιατί συνοδεύτηκε από την αιτιολογία ότι δεν είχε υπογράψει ο ίδιος (παρά την ομόφωνη απόφαση της τότε Λιμενικής Επιτροπής) διότι δεν του είχαν απαντήσει οι υπηρεσίες του ΥΕΝ σε ότι αφορά το χαρακτηρισμό ως εξομοιούμενης ζώνης λιμένα, τη θαλάσσια περιοχή μπροστά στο Κάστρο και μέχρι την ιχθυόσκαλα..
Αντίθετα ο Δήμαρχος Χίου Μάρκος Μεννής προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας ότι για την Προγραμματική Σύμβαση δεν απαιτείται υπογραφή Προέδρου Λιμενικού Ταμείου από την ώρα που υπάρχει ομόφωνη απόφαση Λιμενικής Επιτροπής και υπογραφή Δημάρχου.
Κατά ψήφισε και ο συνδυασμός του κ. Παντελάρα αφού όπως είπε δεν μπορούν να ζητούν παράταση από την ώρα που αυτή δεν είχε ισχύσει καν και από την ώρα που σήμερα έχουμε μια νέα σύνθεση στη Λιμενική Επιτροπή, όπως και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Διαφήμιση