Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Από 31 Μαρτίου μέχρι και 13 Απριλίου πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό...

Από 31 Μαρτίου μέχρι και 13 Απριλίου πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό δελτίο οι μαθητές των ΤΕΕ

5


Οι μαθητές του τελευταίου τετραμήνου Β΄κύκλου Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) ή τμημάτων ειδικότητας των πρώην Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων (ΤΕΛ) που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΤΕΙ τον προσεχή Ιούνιο, πρέπει να υποβάλουν το οικείο μηχανογραφικό δελτίο από 31 Μαρτίου μέχρι και 13 Απριλίου 2005.


Το υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει ότι το μηχανογραφικό δελτίο κάθε υποψηφίου θα κατατεθεί ηλεκτρονικά στην έδρα της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται το ΤΕΕ που φοιτά.


Από φέτος οι υποψήφιοι των ημερήσιων ΤΕΕ των τομέων : Μηχανολογικού, Ηλεκτρολογικού, Ηλεκτρονικού, Κατασκευών, Οικονομίας και Διοίκησης, Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Υγείας και Πρόνοιας, Χημικών Εργαστηριακών Εφαρμογών, Πληροφορικής-Δικτύων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών , Ναυτικού- Ναυτιλιακού, μπορούν να δηλώσουν στο μηχανογραφικό δελτίο Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών και Σχολές Αστυφυλάκων.


Για άλλη μια φορά το υπουργείο Παιδείας, υπενθυμίζει ότι αν δεν καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους οι ενδιαφερόμενοι από 31 Μαρτίου μέχρι και 13 Απριλίου, θα αποκλεισθούν από τις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις, όπως αποκλείονται και οι μαθητές που ενδεχομένως δεν αποκτήσουν το πτυχίο τους πριν αρχίσουν οι εξετάσεις. Παράταση της προαναφερόμενης προθεσμίας, δεν πρόκειται να δοθεί.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕγκαταλείπεται το Δημοσιο Πανεπιστημίο λέει η Ομοσπονδία ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Επόμενο άρθροΟμιλία σήμερα στο Πανεπιστήμιο