Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ικανοποιημένος από την επίσκεψη Κουβέλη ο ΣΥΝ

Ικανοποιημένος από την επίσκεψη Κουβέλη ο ΣΥΝ

6


Τις θέσεις του Συνασπισμού στα ζητήματα της ανεργίας και της ακρίβειας, ανέλυσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης που το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πραγματοποίησε επίσκεψη στο  νησί.
Επίσης στην ομιλία του, στο Ομήρειο αναφέρθηκε στην κρίση της εκκλησίας και στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στο Σκοπιανό.
Ιδιαίτερα αναλυτικός ο ομιλητής στα θέματα του “βασικού μετόχου” απάντησε στις ερωτήσεις  στελεχών του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι η υπεράσπιση του Συντάγματος θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Χώρας. Ο Φ.  Κουβέλης τόνισε επίσης την ανάγκη ενημέρωσης του λαού για το  Ευρωσύνταγμα και την διενέργεια δημοψηφίσματος με εκφρασμένη την θέση του ΣΥΝ για καταψήφιση του.
 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντήσεις με φορείς του νησιού μας  και δεσμεύτηκε να προωθήσει στη βουλή και να συμβάλει  στην επίλυση των αιτημάτων τους.
 Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με το Σύλλογο Οικολογίας και την επιτροπή Αγώνα για την προστασία του Κάστρου, την Επιτροπή υπέρ του κλεισίματος του στρατοπέδου Αργέντη στο Χαλκειός, το σύλλογο κατοίκων των Λαϊκών πολυκατοικιών Χριστού Βαρβασίου, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τις Δικαστικές Φυλακές της Χίου.
 Είχε επίσης μια αναλυτική συνεργασία με το Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου της Χίου με αντικείμενο τα προβλήματα του κλάδου, και την πορεία κατασκευής του Δικ. Μεγάρου στο νησί μας.
 Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου η Ν.Ε. Χίου του ΣΥΝ εκτιμά ότι η επίσκεψη του κ. Κουβέλη υπήρξε επιτυχής και συνέβαλλε στη προσπάθεια  της Οργάνωσης του κόμματος να  αναδειχθούν και να λυθούν τα προβλήματα του Νομού μας.