Αρχική Νέα Τοπικά Κάλεσμα Νομαρχίας προς επαγγελματίες για συμμετοχή στο Τουριστικό Πανόραμα

Κάλεσμα Νομαρχίας προς επαγγελματίες για συμμετοχή στο Τουριστικό Πανόραμα

9


Ως μια καλή ευκαιρία για προβολή των παραδοσιακών μας προϊόντων χαρακτηρίζει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση την έκθεση Τουριστικό Πανόραμα που διοργανώνεται στον ΟΛΠ Πειραιά.
Για το λόγο αυτό η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) συντόνισε τις ενέργειές της και κάλεσε το Επιμελητήριο Χίου να συνεργαστεί ούτως ώστε να διοργανωθεί μια αξιόλογη συμμετοχή και παρουσία για το Νομό και να αποκομιστούν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.
“Δυστυχώ όμως η απάντηση του Επιμελητηρίου ήταν αρνητική, οπότε στον ελάχιστο εναπομείναντα χρόνο η ΝΑ Χίου προσπαθεί να οργανώσει έστω και στοιχειωδώς τη συμμετοχή μας σε απευθείας συνεννόηση με τους επαγγελματίες και παραγωγούς του Νομού μας.
“Ήδη μερικοί από αυτούς εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και απέστειλαν τα προϊόντα τους. Παρακαλούνται τα ΜΜΕ να γνωστοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερο το εν λόγω ζήτημα ούτως ώστε να ενεργοποιηθούν όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται και να γίνει αξιοπρεπέστερη η παρουσία μας στην Έκθεση”, καταλήγει το δελτίο τύπου.
Να σημειωθεί ότι ο νομός μας θα έχει σχετικό χώρο στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (οπότε και χρειάζεται να ξεχωρίζει ανάμεσα στα περίπτερα των δύο άλλων νομών) αλλά και στο χώρο όπου θα γίνει η Έκθεση “Πανόραμα Γεύσεων” που διοργανώνεται συγχρόνως.