Αρχική Νέα Τοπικά Μιχάλης Φυτούσης προς Μ. Σφυράκη: “… σκέτος πράκτορας μας προέκυψες”

Μιχάλης Φυτούσης προς Μ. Σφυράκη: “… σκέτος πράκτορας μας προέκυψες”

24

Μετά την ανακοίνωση στον τύπο του μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ Μιχάλη Σφυράκη, σχετικά με το διαγωνισμό που διοργανώνει η Επιχείρηση εν αγνοία του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και για την επιλογή του θέματος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ απάντησε με το γνωστό του ύφος στον κ. Σφυράκη (εκπροσωπεί την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δ.Σ.).
Από την ώρα βέβαια που πρόκειται ακόμα και για θεσμοθέτηση βραβείων θα έπρεπε να είχε περάσει από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ που πιστεύουμε ότι τα μέλη του έχουν το επίπεδο να συζητήσουν τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινούταν το θέμα της έκθεσης. Διότι ναι μεν ο κ. Φυτούσης σχολιάζει κάνοντας χρήση του χιούμορ ότι ο κ. Σφυράκης “μυρίστηκε…υπόγειες συνεργασίες” η διατύπωση πάντως των θεμάτων για τις εργασίες σηκώνουν συζήτηση σχετικά με το που πρέπει να επικεντρωθεί το θέμα.
Η απάντηση του κ. Φυτούση έχει ως εξής:
:
“Αγαπητέ Μιχάλη,
Δεν σου ξεφεύγει τίποτα. Ανακάλυψες πάλι τη στραβοτιμονιά και έσπευσες να μας επαναφέρεις στα ίσα.
Ο εορτασμός της 22ας Μαρτίου ως παγκόσμιας ημέρας νερού και η απουσία μου στην Κω, δεν επέτρεψαν την ενημέρωση του Δ.Σ. για αυτή τη δραστηριότητα, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των πολιτών για οικονομία και ορθολογική χρήση νερού, που κατ’ επανάληψη έχουμε συζητήσει στο Δ.Σ..
ΩΣ εδώ όλα καλά ή σχεδόν καλά, αλλά αυτή την υπόγεια συνεργασία της ηγεσίας της ΔΕΥΑΧ με τους ανθρώπους της εκπαίδευσης του Α’ και Β’ βαθμού, για να επιρρίψουν ευθύνες στους πολίτες πως το μυρίστηκες; σκέτος πράκτορας μας προέκυψες.
Θα συνιστούσα τις όποιες πολιτικές μας αντιπαραθέσεις να τις εξαντλούμε μεταξύ μας, να μην μπλέκουμε τρίτους και να μην βλέπουμε τα πάντα με υποψία και σκεπτικισμό.
Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον κ. Καλογεράκη και την κα Λεμονιάδου για την αυθόρμητη και ειλικρινή συμπαράσταση στην προσπάθεια της ΔΕΥΑΧ για οικονομία νερού, που τόσο έχουμε ανάγκη, στη μάχη κατά του υδραργύρου.
Φιλικά
Μ. Φυτούσης”.