Αρχική Νέα Αθλητικά ΑΠΟ ΧΙΟΥ: Διαμαρτυρία 3 παικτών για την “κόκκινη” της διοίκησης

ΑΠΟ ΧΙΟΥ: Διαμαρτυρία 3 παικτών για την “κόκκινη” της διοίκησης

15


Η είδηση της τιμωρίας 3 ποδοσφαιριστών του ΑΠΟ ΧΙΟΣ συνέπεσε με τα επεισόδια χούλιγκαν κατά αλβανών μεταναστών και τον τραυματισμό ενός παίκτη της προαναφερόμενης ομάδας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του ΑΠΟ κ. Αχιλλέα Πασβάντη μας τόνισε πως πρόκειται για εσωτερική υπόθεση της ομάδας.
Συνέχεια όμως δίνουν οι τρεις παίκτες (Κίτρινος Παντελής, Καζάς Ιωάννης, Σεζένιας Κώστας) που αναφέρουν ότι η ομάδα δεν τους κάλεσε καν για απολογία, ενώ το μόνο θέμα που είχαν δημιουργήσει ήταν ότι ενδιαφέρθηκαν για τραυματισμό συναθλητή τους.
Από τα γραφόμενα των ποδοσφαιριστών βγαίνει εκτεθειμένη η διοίκηση του ΑΠΟ ΧΙΟΣ και ειδικά ο Πρόεδρος αλλά και ο προπονητής, που οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις.
Η ανακοίνωση που μας κοινοποίησαν οι τρεις παίκτες έχει ως εξής:
“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε και ακούσαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Χίου την απόφαση του Προέδρου του ΑΠΟ ΧΙΟΣ κ. ΤΣΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ περί τιμωρίας και απομάκρυνσης μας από την ομάδα στις 31 Μαρτίου.
Χωρίς να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση χωρίς να μας ενημερώσουν αφού όπως είναι παγκοσμίως γνωστό όταν κάποιος κάνει κάποιο παράπτωμα σε μια ομάδα πρώτα τον καλούν σε απολογία και μετά βγάζουν απόφαση.
Αυτό το κάνουν οι σωστές ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ πράγμα που δεν έγινε σ’ εμάς.
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Τσουρή αν η τιμωρία μας έχει σχέση με την επίσκεψη μας στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του κ. ΤΣΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και του προπονητή κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΣΒΑΝΤΗ με θέμα την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της διοίκησης απέναντι στον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή και συναθλητή μας ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΛΗΜΗ που τραυματίστηκε σε αγώνα της ομάδος μας με τη ΔΑΦΝΗ για το κύπελλο στις 23 Φεβρουαρίου.
Αν λοιπόν η επίσκεψή μας στις 29 Μαρτίου για το θέμα αυτό ήταν η αφορμή για την απόφαση της τιμωρίας τη δεχόμαστε χωρίς διαμαρτυρία διότι, νομίζουμε ότι κάναμε κάτι ανθρώπινο και που θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση μας για όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και προπαντός για ένα συμπαίκτη μας που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν εμάς από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του συλλόγου στη θέση του.
Φαίνεται όμως στην εποχή μας ότι δεν υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Αν τελικά δεν είναι αυτός ο λόγος και απλά είναι μια σύμπτωση το χρονικό σημείο δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να δίνει τέτοιου είδους ανακοινώσεις στα ΜΜΕ αφού δεν κάναμε κανένα παράπτωμα.
Οι προηγούμενες Διοικήσεις της ομάδος του ΑΠΟ ΧΙΟΣ, οι προπονητές και όχι μόνο ξέρουν το ήθος μας και το χαρακτήρα μας όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Χίου.
Περιμέναμε διαφορετική τοποθέτηση από τον προπονητή του ΑΠΟ ΧΙΟΣ Αχιλλέα Πασβάντη ΔΗΜΟΣΙΑ διότι στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα ξέρει καλύτερα απ’ όλους την προσφορά μας σ’ αυτήν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Αλήθεια περίμεναν ορισμένοι να βγει η ομάδα πρωταθλήτριας (σχεδόν σίγουρη) και να περάσει ο τελικός κυπέλλου για να πάρουν μια τέτοια απόφαση εκ του ασφαλούς αφού καμιά ομάδα δεν βρίσκεται κοντά στο βαθμολογικό πίνακα.


Μετά τιμής
Κίτρινος Παντελής,
Καζάς Ιωάννης
Σεζένιας Κώστας.