Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΠΑΣΟΚ: Κομματικές επιτροπές με μικροεκπλήξεις

ΠΑΣΟΚ: Κομματικές επιτροπές με μικροεκπλήξεις

8


Μικρές εκπλήξεις έγιναν κατά την εκλογή των γραμματέων και των μελών τριών κομματικών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ (Εκλογικών διαδικασιών, Τήρησης Καταστατικού και Οικονομικού Ελέγχου).


Στην επιτροπή των εκλογικών διαδικασιών δεν εκλέχθηκε ο μέχρι πρότινος γραμματέας του τομέα οργανωτικού Λ. Κατσικαρέλης καθώς “έπεσε θύμα” της ποσόστωσης και ο Νίκος Μπίστης. Πρώτος σε ψήφους στην ίδια επιτροπή εξελέγη ο προταθείς από τον Γ. Παπανδρέου Αλέκος Παπαδόπουλος με 4 ψήφους διαφορά από τον Νίκο Σαλαγιάννη. Για τις άλλες επιτροπές ο κ. Παπανδρέου είχε προτείνει: Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού τον Γ. Ανωμερίτη που εξελέγη πρώτος με 160 ψήφους, Επιτροπή Οικονομικού ελέγχου τον Τηλέμαχο Χυτήρη, εξελέγη και αυτός πρώτος με 157 ψήφους. Συνήγορος Μέλους εκλέχτηκε η Μαρία Αρσένη προταθείσα από τον κ. Παπανδρέου, με 231 ψήφους. Οι ψηφίσαντες για όλες τις επιτροπές ήταν 241


Οι εκλεγέντες είναι οι εξής:


* Επιτροπή εκλογικών διαδικασιών: Παπαδόπουλος Α., Σαλαγιάννης Ν., Γερανίδης Β., Κοτσακάς Α., Ευθυμίου Π., Τσιμπίδα Βασιλική, Γαζή Παναγιώτα, Παπαδοπούλου Νότα.


* Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού: Ανωμερίτης Γ., Σγουρίδης Π., Κουσελάς Δ., Τσερτικίδης Π., Παπανδρέου Μαρία, Χαλβατζόγλου Γ., Κυριακοπούλου Μαρία, Κωλέτση Κατερίνα, Ζερβάκη Μαρία.


* Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου: Χυτήρης Τ., Χαλκιώτης Δ., Αντωνακόπουλος Π., Σταυράκη Φρόσω, Ματσούκα Μαίρη.