Αρχική Ομογένεια Επιστολή από το Γραμματέα του G.K.A. Chian Geriatrics Foundation

Επιστολή από το Γραμματέα του G.K.A. Chian Geriatrics Foundation

42


Θέση για τα δημοσιεύματα που αφορούν την πορεία του Χιακού Γηριατρικού Ιδρύματος “Γ. Αλμυρούδης’ λαμβάνει με την επιστολή που μας κοινοποίησε ο Γραμματέας του Ιδρύματος Νίκος Παπαγιαννάκης.
Σε αυτήν αναφέρει:

“Με έκπληξη διαβάζω τις τελευταίες μέρες στην “Αλήθεια”,  μέσω του Ιντερνετ, δηλώσεις του κ. Αντώνη Πουλή ότι έχει άγνοια σχετικά με τον οργανισμό G.K.A. Chian Geriatrics Foundation του οποίου τυγχάνει να είμαι Γραμματέας.
Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας και την αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνω ότι με την ιδιότητα μου ως Γραμματέας του G.K.A. Chian Geriatrics Foundation, στις 25 Οκτωβρίου του 2002 επισκέφτηκα τον κύριο Πουλή στο γραφείο του στο Γηροκομείο Ζωρζής Μιχαλινός και είχα μια εκτενή συζήτηση μαζί του.
Σε αυτή τη συνάντηση μεταξύ άλλων συζητήσαμε σχετικά με το G.K.A. Chian Geriatrics Foundation, τις ανάγκες του Γηροκομείου καθώς και τη βοήθεια που έχουν προσφέρει οι ομογενείς προς το Γηροκομείο. Ο κ. Πουλής είχε τη ευγενή καλοσύνη να με ξενάγηση στους χώρους του ιδρύματος και με την άδεια του τράβηξα πάνω από 30 φωτογραφίες για λογαριασμό του G.K.A. Chian Geriatrics Foundation.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με σκοπό, όπως εξήγησα στον κ. Πουλή, την εκτύπωση ενημερωτικών εντύπων από το G.K.A. Chian Geriatrics Foundation σχετικά με το Γηροκομείο καθώς και τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα η οποία τυπώθηκε στην ιστοσελίδα της “Αλήθειας” με ημερομηνία 6 Απριλίου.
Σχετική συζήτηση με τον κ. Πουλή με θέμα το G.K.A. Chian Geriatrics Foundation είχα και τον Αύγουστο 2003 που και πάλι επισκέφτηκα το Γηροκομείο.
Για του λόγου το αληθές σας εσωκλείω μια από τις φωτογραφίες την οποία τράβηξα κατά την ξενάγηση μου στο Γηροκομείο από τον κ. Πουλή στις 25 Οκτωβρίου 2002. Ο κ. Πουλής, διακρίνετε πίσω αριστερά.


Με εκτίμηση

Νίκος Παπαγιαννάκης
Γραμματέας, G.K.A. Chian Geriatrics Foundation.