Αρχική Νέα Τοπικά Καλεί Αλμυρούδη η Δ.Ε. του Γηροκομείου

Καλεί Αλμυρούδη η Δ.Ε. του Γηροκομείου

13


Ενημέρωση από το “Γηριατρικό Ίδρυμα, Γ. Αλμυρούδης” προτίθεται ομόφωνα να ζητήσει η Διοικούσα Επιτροπή του Γηροκομείου “Ζωρζής Γ. Μιχαληνός” που ύστερα από το καταιγισμό άρθρων στον τοπικό τύπο και τη συνέντευξη του ομογενή επιχειρηματία Γιώργου Αλμυρούδη, συνεδρίασε αργά το απόγευμα της Τρίτης.
Σε μια ιδιαίτερη “σφικτή” ανακοίνωση η Δ.Ε. του Γηροκομείου εκφράζει (κατά πλειοψηφία) και την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Διευθυντή του γηροκομείου Αντώνη Πουλή, ενώ παράλληλα προσπαθεί να δώσει το μήνυμα στους ομογενείς ότι δεν πρέπει τα όποια δημοσιεύματα να διαταράξουν τους δεσμούς που έχουν.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την Πρόεδρο της Δ.Ε. δικηγόρο Μαρία Ξανθάκη μας δήλωσε ότι πήραν απόφαση να μην προχωρήσουν σε καμία άλλη δήλωση πέραν της ανακοίνωσης, την οποία και παραθέτουμε στη συνέχεια:
“Η διοικούσα Επιτροπή του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”, που απαρτίζεται από τη Μαρία Ξανθάκη- Πρέοδρο, Αντώνη Ζαννίκο, Κων/νο Λουτράρη, Μιχαήλ Μισαηλίδη, Αικατερίνη Καρακατσάνη σε συνεδρίασή της την 12-4-2005 απούσης της Αικατερίνης Καρακατσάνη αποφασίζει:
1. Θεωρεί ομόφωνα ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να διαταράξει τους ακατάλυτους δεσμούς του Γηροκομείου “ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” με το ομογενειακό στοιχείο προς το οποίο εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη στο δύσκολο έργο της λειτουργίας του Ιδρύματος.
Μοναδικός γνώμονας και κριτήριο των κινήσεων της Δ.Ε. είναι η προάσπιση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας του Γηροκομείου Χίου για το συμφέρον της χιακής κοινωνίας και ειδικότερα των ατόμων της τρίτης ηλικίας.
2. Προτίθεται ομόφωνα να ζητήσει από το “G.K.A. Chian Geriatrics Foundation” ενημέρωση για το Καταστατικό του και για τις δραστηριότητές του στις ΗΠΑ, που σχετίζονται με την ενίσχυση του Γηροκομείου “ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”.
3. Εκφράζει κατά πλειοψηφία μειοψηφούντος του Αντιπρόεδρου Αντωνίου Ζαννίκου την απόλυτη εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Διευθυντού Αντωνίου Πουλή, ο οποίος ως Διευθυντής επιτελεί τα καθήκοντά του κατά τον καλύτερο τρόπο και η παρουσία του τις τελευταίες ημέρες στα μέσα ενημέρωσης αποσκοπούσε στην παροχή διευκρινήσεων και εξηγήσεων για τις δωρεές τις οποίες έχει λάβει το Γηροκομείο.


Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”
Η Πρόεδρος Μαρία Ξανθάκη
Ο Αντιπρόεδρος Αντώνιος Ζαννίκος
Ο Γενικός Γραμματέας Κων/νος Λουτράρης
Ο Ταμίας Μιχαήλ Μισαηλίδης