Αρχική Νέα Τοπικά Στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρει το θέμα του cine-ΚΗΠΟΣ η ΚΕΠ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρει το θέμα του cine-ΚΗΠΟΣ η ΚΕΠ

5Στο Δημοτικό Συμβούλιο πρόκειται να φέρει το θέμα της ιδιωτικοποίησης του cine- ΚΗΠΟΣ η Κίνηση Ενεργών Πολιτών που με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή.
“Mετά από το πολιτιστικό χαράτσι και την εμπλοκή των εφοπλιστών στα Θεοδωράκεια η Δημοτική Aρχή Mεννή προχωράει και στην ιδιωτικοποίηση του δημοτικού Σινεμά και την παράδοση του σε ιδιώτες.
Tα καλά λόγια και οι έπαινοι του παρελθόντος από το δήμαρχο και τους συμβούλους του για τον κερδοφόρο θεσμό του δημοτικού σινεμά ήταν κουβέντες τρέχουσας επικοινωνιακής ανάγκης”, τονίζει μεταξύ άλλων η ΚΕΠ καταγγέλλοντας τη Δημοτική Αρχή ότι στο τέλος της τετραετίας θα μετατρέψει το Δήμο σε Α.Ε..
“Tο μοναδικό θερινό σινεμά στο νησί μας το οποίο στήθηκε με την δουλειά και το μεράκι των φίλων του δεν μπορεί να ξεπουλιέται”, σημειώνεται για να δηλωθεί ότι “η KEΠ δια του επικεφαλής της θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλεί φορείς και πρόσωπα να στηρίξουν την προσπάθεια της για να συνεχίσει την λειτουργία του το Δημοτικό σινεμά της πόλης μας.
H ποιοτική ψυχαγωγία των δημοτών είναι υποχρέωση του Δήμου και όχι των ιδιωτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.”, καταλήγει.