Αρχική Νέα Τοπικά Δέσμευση Τσίφτη σε γονείς 3ου -8ου Δημοτικών

Δέσμευση Τσίφτη σε γονείς 3ου -8ου Δημοτικών

7


Τη διαβεβαίωση ότι θα παρακολουθεί από κοντά το έργο στα 3ο &8ο Δημοτικά Σχολεία έτσι ώστε να είναι έτοιμο στις 31 Αυγούστου έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Σέργιος Τσίφτης, που με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων των δύο σχολείων συναντήθηκαν την Παρασκευή το πρωί στη Μυτιλήνη.
Ο κ. Τσίφτης δεν υποσχέθηκε αύξηση της χρηματοδότησης -και ειδικά μέσα από το Γ’ ΚΠΣ- αλλά τόνισε πως μπορούν να εξευρεθούν χρήματα από άλλα προγράμματα αν υπάρχουν επιπλέον ανάγκες για το σχολικό συγκρότημα. Μάλιστα είχε και τηλεφωνική επικοινωνία, μπροστά στην αντιπροσωπεία των γονέων, με τον αντιδήμαρχο Χίου Πέτρο Ντομάτα (ο οποίος και το ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας).
Ο κ. Τσίφτης δήλωσε γνώστης του θέματος και ενημερωμένος για τις ανησυχίες αλλά και τις κινητοποίησης των μαθητών και γονιών, επαινώντας στην ουσία την πρωτότυπη κινητοποίηση- διαμαρτυρία.
Οι γονείς είχαν συνάντηση και με στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής από τους οποίους ζήτησαν να υπάρξει η απαραίτητη προσοχή ώστε και σωστά να γίνει το έργο αλλά και γρήγορα.
Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι το 3ο Δημοτικό Σχολείο πήρε το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικώντας στον τελικό με 3-0 το 2ο Δημοτικό Σχολείο.