Αρχική Νέα Τοπικά Καλό Πάσχα με κράνη και λαμπάδες από την Τροχαία

Καλό Πάσχα με κράνη και λαμπάδες από την Τροχαία

5Με ευχές για καλό Πάσχα και δώρο σε 10 μικρούς τυχερούς και 40 μεγάλους αντίστοιχα παιδικά και κράνη ενηλίκων, η Τροχαία Χίου ζητά τη συνεργασία των οδηγών, με στόχο και σκοπό την ασφάλεια όλων.
Στους οδηγούς συστήνεται να οδηγούν με μικρή ταχύτητα, να χρησιμοποιούν ζώνη και κράνος, να μην οδηγούν ακόμα και αν έχουν καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ και βέβαια να τηρούν τις διατάξεις του ΚΟΚ.
Το πρωί του Σαββάτου άντρες της Τροχαίας με επικεφαλής το Διοικητή Κυριάκο Αφενδούλη μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό, λαμπάδες και κράνη ενώ το ίδιο θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα στους δρόμους Χϊου- Βροντάδου και Λ. Ενώσεως. Χορηγός της εκδήλωσης είναι το ιδιωτικό ΚΤΕΟ.
Να σημειώσουμε εξάλλου ότι συνεχίζονται οι έλεγχοι σε μηχανές για το θόρυβο και παρακαλούνται οι λίγοι πλέον κάτοχοι μηχανών να προχωρήσουν στις σχετικές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να μην δουν τη μηχανή τους να τους κατάσχεται τις ημέρες του Πάσχα και για 1,5 χρόνο.
Εξάλλου παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων που δεν τους έχει παραδοθεί ακόμα η πινακίδα με τον οδηγό κυκλοφορίας να φέρουν έστω σε χαρτί τον αριθμό, για δικής τους πρώτα και κύρια διευκόλυνση.