Αρχική Νέα Τοπικά Νέα κρίση στην ΤΕΔΒ;

Νέα κρίση στην ΤΕΔΒ;

11


 Ακόμα και σε παραίτηση μπορεί να οδηγηθεί σήμερα ο πρόεδρος της Τεχνικής Εταιρείας Δήμου Βροντάδου, δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσίχλας εξαιτίας της χθεσινής έντασης που προέκυψε με το θέμα της πληρωμής των εργαζομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΤΕΔΒ έλαβε χθες 39.000 € από τη ΔΕΥΑΧ για το έργο της εγκατάστασης του δικτύου ύδρευσης από τη Δασκαλόπετρα στον Αρμένη.
Ενώ όμως η Διοίκηση της εταιρείας εξέταζε την πληρωμή των εργαζομένων με αυτό το ποσό, υπήρξε το αίτημα της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε. (επίσης εταιρείας του Δήμου Ομηρούπολης) για καταβολή 19.000 € που της χρωστούσε η ΤΕΔΒ. Ο πρόεδρος της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ Τάκης Αλαμπασίνης έθεσε ευθέως την αξίωσή του στο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαληό και με εντολή του τελευταίου ζητήθηκε να καταβληθεί τα 19.000 €.
Το γεγονός προκάλεσε την έκρηξη του Νίκου Τσίχλα που καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες το διάστημα που είναι πρόεδρος για να μπορέσει να λειτουργήσει η εταιρεία και δήλωσε ότι παραιτείται.
Κρίσιμη θα είναι έτσι η σημερινή μέρα για το μέλλον της ΤΕΔΒ, αφού τυχόν παραίτηση προέδρου μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση όλων των προσπαθειών που έγιναν για να κρατηθεί “ζωντανή” η εταιρεία και μέσω της λήψης δανείου από το Δήμο για την ξεπλήρωση του χρέους προς τους εργαζόμενους.