Αρχική Νέα Αθλητικά Ημιτελικοί Προπαιδικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Ημιτελικοί Προπαιδικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

5


ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΦΑΡΚΑΙΝΑ- Π.Α.Χ: 2-2(5-4 πεν.) και
ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ 97: 4-1

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Εθνικό στάδιο Χίου, έγιναν οι ημιτελικοί αγώνες του προπαιδικού πρωταθλήματος.
Στο πρώτο αγώνα η περυσινή πρωταθλήτρια Φάρκαινα αντιμετώπισε τη Π.Α.Χ σε ένα αγώνα για γερά νεύρα.
Η Π.Α.Χ προηγήθηκε με 2-0 για να μειώσει ο Ευτυχίδης και το ημίχρονο να κλείσει με 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, καλύτερη η Φάρκαινα ισοφάρισε με γκολ του Πισία και έτσι ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτυ με 5-4 υπέρ της Φάρκαινας. που προκρίθηκε στο τελικό.
Για την ιστορία
ΦΑΡΚΑΙΝΑ: Ρότσιας,Κοντούδης,Κουντουριάδης, Ρωξάνας, Σκαφίδας, Παντελάκης, Πισίας, Παντελίδης, Καραγιάννης, Αφενδής, Πιτυανός, Ευτυχίδης,, Αμέντας, Βαξεβάνης, Γαιτάνος, Ζαίμης, Μονής, Νικολάκης Νίκος, Νικολάκης Διαμαντής

Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του Βροντάδου κέρδισε την Ακαδημία 97 με 4-1 και θα αντιμετωπίσει τη Φάρκαινα στο τελικό.

Το αναλυτικό “ρεπορτάζ” είναι από τον κ. Σιδερή Αμέντα ο οποίος αφού δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και τη προσπάθεια, προχωρεί στις εξής παρατηρήσεις:
“το σύστημα του πρωταθλήματος δεν αφήνει τις ομάδες να δείξουν τις δυνατότητές τους, για παράδειγμα η Φάρκαινα με τη Π.Α.Χ ξανασυναντήθηκαν πριν πέντε ημέρες με νικήτρια πάλι τη Φάρκαινα με 1-0 και άλλες ομάδες γρήγορα απογοητεύτηκαν, με αποτέλεσμα να μη κατεβαίνουν στους αγώνες, πράγμα που είναι κακό για τα ίδια τα παιδιά, τα οποία έχουν την ανάγκη να συμμετέχουν και να μαζεύουν εμπειρίες, χάνουν- κερδίζουν.
Ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί η δυνατότητα ενός μίνι πρωταθλήματος ή διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε δύο ομίλους”, κάνει την πρόταση ο κ. Αμέντας και περιμένουμε να δούμε τους αρμόδιους φορείς να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το ζήτημα αυτό.