Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Νομάρχη για Λαϊκές Πολυκατοικίες Χριστού Βαρβασίου

Απάντηση Νομάρχη για Λαϊκές Πολυκατοικίες Χριστού Βαρβασίου

7

Τις ανακοινώσεις για την επίσκεψη του υφυπουργού εργασίας θυμίζει στον επικεφαλής του συνδυασμού “ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ” ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης.
Απαντώντας στην ανακοίνωση του Γιάννη Γαϊσίδη σχετικά με τις Λαϊκές Πολυκατοικίες Χριστού Βαρβασίου και ενώ ήδη έχει καταθέσει προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 18, ο κ. Λαμπρινούδης εξηγεί γιατί προχωρούν στις συγκεκριμένες εργασίες.
Αναλυτικά στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:
 “Φαίνεται ότι ο κ. Γαϊσίδης δεν θέλει να κατανοήσει τη βασική αρχή που διέπει το σχεδιασμό και την πολιτική της Nομαρχιακής Aυτοδιοίκησης, αυτή της άμεσης παρέμβασης για την αντιμετώπιση οξυμένων προβλημάτων του Nομού μας. Έτσι προσφεύγει στην επιτροπή του άρθρου 18 κατά της απόφασης της N.A. για την πραγματοποίηση των άμεσων και επειγουσών εργασιών στις Λαϊκές Πολυκατοικίες Xριστού Bαρβασίου.
5 μήνες μετά την επίσκεψη του ίδιου από κοινού με το Bουλευτή κ. I. Πίττα για να ενημερωθούν για το πρόβλημα, κι ενώ ακόμη αναμένουμε την από μηνών αναγγελθείσα επί τόπου επίσκεψη του Yφυπουργού Aπασχόλησης κ. Γιακουμάτου, για τον κ. Γαϊσίδη θα έπρεπε η N.A. Xίου να μείνει με δεμένα τα χέρια και να κλείσει τα μάτια στο πρόβλημα των κατοίκων.
Oι εργασίες που αποφασίσαμε έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν άμεσα τα πιο οξυμένα προβλήματα, αφού, ούτως ή άλλως, η διαδικασία κατασκευής Nέων Kατοικιών, την οποία υποστηρίζουμε απολύτως, θα αποβεί χρονοβόρα. Aυτό ηθελημένα αποφεύγει να κατανοήσει ο κ. Γαϊσίδης, αποφεύγοντας μάλιστα να απολογηθεί και για την απόλυτη απραξία επί θητείας του για την αντιμετώπιση του προβλήματος”.