Αρχική Νέα Αθλητικά Διαμαρτυρία ΝΟΘ για βραβεύσεις Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού

Διαμαρτυρία ΝΟΘ για βραβεύσεις Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού

11

Τη δικαιολογημένη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Θυμιανών προς το Νομαρχιακό Αθλητικό Οργανισμό Χίου διότι στην τελετή βράβευσης που έγινε στις 4 Μαίου σο ΟΜΝΗΡΕΙΟ, αγνοήθηκε εντελώς το άθλημα της κολύμβησης.
“Κύριε Πρόεδρε… διαπιστώσαμε ότι επανειλημμένα αναφέρατε στο λόγο σας και στις δηλώσεις σας προς όλα τα ΜΜΕ ότι οι βραβεύσεις αφορούσαν αντιπροσωπευτικά όλα τα αθλήματα.
Τηρώντας τον αθλητικό νόμο για τα ατομικά, ελαστικοποιήσατε τα δεδομένα για κάποια ατομικά αλλά πολύ περισσότερο για τα ομαδικά και παρ’ αυτά αγνοήσατε το άθλημα της κολύμβησης όταν υπάρχουν αθλητές ειδικά επίλεκτοι” τονίζεται στην ανακοίνωση προς τον πρόεδρο του ΝΑΟΣ ν.σ. Τάσο Ποδιά.
Ο ΝΟΘ, δια της προέδρου Λίτσα Λύκου και του γραμματέα Νίκου Φραγκάκη, σημειώνει ότι περίμενε ότι ο εκπρόσωπος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και μέλος της Περιφερειακής επιτροπής θα υπερασπιζόταν τουλάχιστον την αντιπροσώπευση της κολύμβησης, κάτι που από ότι φαίνεται δεν έγινε.
“Θεωρούμε δε, καταλήγει η διαμαρτυρία, ότι το τόσο δύσκολο άθλημα της κολύμβησης που παραδοσιακά υπάρχει στο νησί μας και τα τελευταία χρόνια αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από το σύλλογό μες, με πολλά μετάλλια, πρέπει να έχει ίση μεταχείριση έναντι των άλλων ομαδικών ή ατομικών αθλημάτων, γιατί η συμμετοχή και μόνο αντιπροσωπεύει το πανελλήνιο επίπεδο του αθλήματος.
Ευχόμαστε να μην υπάρξουν ανάλογες βραβεύσεις στο μέλλον”, εννοώντας προφανώς τις μη αντιπροσωπευτικές.