Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Παρουσίαση εκπαιδευτικού θεατρικού προγράμματος από τη Β’ βαθμια

Παρουσίαση εκπαιδευτικού θεατρικού προγράμματος από τη Β’ βαθμια

24

Η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος θεατρικής αγωγής που πραγματοποιήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2004-2005 από τη Διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου θα παρουσιαστεί στην πειραματική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ (2ος όροφος κτηρίου οδού Λάδης) την Τρίτη και Τετάρτη, 23 & 24 Μαίου στις 6.00 μ.μ..
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε τίτλο “σε πιστεύω εγώ” και κύριος στόχος ήταν η ενδυνάμωση της επικοινωνίας των εφήβων καθώς και η κατάδειξη της ανάγκης να θέτουμε στόχους.
Η ομάδα αποτελείτο από 20 άτομα κα εμψυχώτριες ήταν οι καθηγήτριες Μαρία Ρεβελάκη και Μαρία Λούρου. Στήριξη και συνεργασία προσέφερε όπως είπαμε το ΔΗΠΕΘΕ μέσω του σκηνοθέτη Γιώργου Μπινιάρη.
Προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους καθηγητές να το παρακολουθήσουν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παύλος Καλγεράκης σημειώνει ότι για να υπάρξει πολλαπλασιαστική δύναμη στο πρόγραμμα και να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα γίνουν αυτές οι δύο παρουσιάσεις, με κοινό εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.