Αρχική Πολιτισμός Εκθεση Μπάμπη Κοιλιάρη στη Σμύρνη

Εκθεση Μπάμπη Κοιλιάρη στη Σμύρνη

6


Στην Αίθουσα Τέχνης ” ΕΝΔΟΡΑ ” στη Σμύρνη θα παρουσιάσει σε ατομική έκθεση την τελευταία δουλειά του ο Μπάμπης Κοιλιάρης από 27 Μαΐου έως και 10 Ιουνίου 2005.
Πρόκειται για μια σειρά 27 έργων Πολλαπλής Τεχνικής, μια μείξη χειροποίητης δουλειάς με την χρήση μηχανικών μέσων, τυπωμένα σε καμβά σε διαστάσεις 50χ70 εκ. και τα οποία αποτελούν πρωτότυπα έργα. Ακόμη ο Μπάμπης στην ίδια έκθεση θα παρουσιάσει μια σειρά 15 μικρών έργων χαρακτικής με θέμα “Τα ψάρια”.
Τα χαρακτικά αυτά είναι ΜΟΝΟΤΥΠΑ  χαραγμένα σε φύλλο χαλκού και τυπωμένα με το χέρι.
Η αίθουσα τέχνης “Ενδόρα” ανήκει στη Χιώτικης καταγωγής Ελληνίδα ζωγράφο Έλλη Φιλίδη η οποία γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Σμύρνη.
Ακόμη ο Μπάμπης Κοιλιάρης, μετά από αίτηση της Gallery, θα παρουσιάσει σε σειρά μαθημάτων στο Εργαστήρι Καλών Τεχνών που λειτουργεί υπό την εποπτεία της κας Φιλίδη, τις τεχνικές που χρησιμοποιεί στα πιο πάνω έργα καθώς και άλλες μεθόδους χαρακτικής που εφαρμόζει ο ίδιος.
Η Gallery βρίσκεται στην οδό Cumhuriet Bulvari No 266 (Ikinci Kordon) Alsancak στη Σμύρνη και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 0090 2324 222677


http://no_xiou.tripod.com/multimedia/multimedia.htm


Φωτογραφικό υλικό υπάρχει στην πιο πάνω διεύθυνση στο Ιντερνέτ