Αρχική Νέα Τοπικά Ποιος θα παρέμβει για το ερείπιο;

Ποιος θα παρέμβει για το ερείπιο;

13


Το θέμα με τα κτήρια που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση ακόμα και στο κέντρο της πόλης θίγει με το παρακάτω δημοσίευμά της η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες ζητά την παρέμβαση της Πολιτείας για να μπορέσουν να γίνουν οι εργασίες. Μεταφέρουμε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας:

“Εσείς γράψατε για αυτό το γκρέμισμα επί των οδών Βενιζέλου & Ροϊδου” μας είπε πολύ ευγενικά ο κύριος που μας επισκέφτηκε στα γραφεία μας.
Προσπαθώντας να του εξηγήσουμε γιατί πρέπει κάτι να γίνει με το συγκεκριμένο κτήριο (φωτογραφία), μας είπε το πρόβλημά του.
Η σύζυγός του κ. Κυριάκου Τρεμάκη είναι κληρονόμος στο 50% του κτηρίου. Μένουν στο Τορόντο του Καναδά και αυτό που ζητούν εδώ και αρκετά χρόνια είναι να γίνει η επισκευή του κτηρίου, αφού πρώτα βγει η σχετική πολεοδομική άδεια και κάποιος μηχανικός αναλάβει να κάνει τη σχετική μελέτη.
Σε αυτό φαίνεται -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- πως δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι κληρονόμοι.
“Αφού δεν μπορούμε εμείς να τα βρούμε, γιατί δεν μας επιβάλλει ο Δήμος, η Νομαρχία ή όποιος τελικά είναι αρμόδιος να το φτιάξουμε αφού χώρια την κακή αισθητική εικόνα, είναι και επικίνδυνο”, μας είπε.
Έχει άδικο; “.