Αρχική Νέα Τοπικά ΝΕΛ: Επίσκεψη στη Χίο ανακοίνωσε ο Απ. Βεντούρης

ΝΕΛ: Επίσκεψη στη Χίο ανακοίνωσε ο Απ. Βεντούρης

5


Τη διαβεβαίωση πως δεν θα αλλάξουν τα θερινά δρομολόγια της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕΛ) γιατί κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μεγάλη αναστάτωση, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο νέος μέτοχος της εταιρείας Απόστολος Βεντούρης.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Μυτιληνιάς εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, ο κ. Βεντούρης δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του 2007 θα προχωρήσει στην απόκτηση νέων συμβατικών πλοίων, προκειμένου να αντικαταστήσει αυτά που συμπληρώνουν το όριο ηλικίας. Το επιχειρηματικό του σχέδιο θα το παρουσιάσει τον Οκτώβριο, χαρακτήρισε όμως τα πλοία της σειράς “Αίολος” σαν τα καλύτερα που υπάρχουν στο Αιγαίο, αλλά θα πρέπει να αλλάξουν μηχανές, οι οποίες είναι προβληματικές.
Στα άμεσα μέτρα περιλαμβάνονται η μείωση των πρακτορείων με τα οποία συνεργάζεται η ΝΕΛ, το ξεκαθάρισμα του πλαισίου συνεργασία της με τους μεταφορείς και άλλα.
Η νέα διοίκηση της ΝΕΛ θέλει να διατηρήσει καλές σχέσεις με την κοινωνία των νησιών. Έτσι, έχει αποφασίσει να διατηρήσει την έδρα της εταιρείας στη Μυτιλήνη.
Επίσης σύντομα ο κ. Βεντούρης μαζί με άλλα στελέχη της ΝΕΛ θα μεταβούν στην Χίο, όπου θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και θα έχουν συναντήσεις με τους φορείς του νησιού για να προλάβουν πιθανόν και κινητοποιήσεις από την Επιτροπή Αγώνα για την Ακτοπλοΐα.


ΠΗΓΗ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ Λέσβου