Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή Πρώτο βραβείο αναρτημένης ανακοίνωσης για το Εργαστήριο Απεικονιστικής Ιατρικής του Γεν. Νοσοκομείου...

Πρώτο βραβείο αναρτημένης ανακοίνωσης για το Εργαστήριο Απεικονιστικής Ιατρικής του Γεν. Νοσοκομείου Χίου

17Στην Αθήνα, από 20 έως 22 Μαΐου 2005, πραγματοποιήθηκε το 2° Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοδιαγνωστικής, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Επαγγελματιών Ακτινολόγων Απεικονιστών Ελλάδος, που είναι επίσημος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ακτινολόγων.
Στο συνέδριο αυτό έλαβε μέρος το Εργαστήριο Απεικονιστικής Ιατρικής του Γεν. Νοσοκομείου Χίου με τρεις αναρτημένες ανακοινώσεις, που αφορούσαν μελέτες τενόντων και συνδέσμων με τε συμβολή των υπερήχων υψηλής ευκρίνειας. Σημειωτέον, η μελέτη του μυοσκελετικού συστήματος με τη συμβολή των υπερήχων υψηλής ευκρίνειας.
 Σημειωτέον,η μελέτη του μυοσκελετικού συστήματος με τη συμβολή των υπηρήχων εφαρμόζεται σε ελάχιστα διαγνωστικά κέντρα στον Ελλαδικό χώρο και το Εργαστήριο Απεικονίσεων του νοσοκομείου μας είναι ένα από αυτά.
Κατά την τελετή λήξης του συνεδρίου το Νοσοκομείο Χίου έλαβε το πρώτο βραβείο αναρτημένης ανακοίνωσης.
Οι ιατροί που συμμετείχαν στην έρευνα και βραβεύθηκαν είναι οι: Μιχαηλίδης Α., Καστάνια Μ., Παπαχριστοδούλου Α., Παναγή Γ., Γιαννόπουλος Θ.Λ., Σφήκα Σ., και ο Χαλκιάς Στυλιανός.
“Το βραβείο αυτό είναι μεγάλη τιμή και αποδεικνύει ότι το Γ.Ν. Χίου “Σκυλίτσειο” με τη σωστή οργάνωση και στελέχωση των τμημάτων του βρίσκεται ανάμεσα στα πρώτα περιφερειακά νοσοκομεία όλης της χώρας”, σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου.