Αρχική Απόψεις Aρθρα Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Αλληλεγγύης Χίου: συμπαράσταση στην Κατερίνα Μάτσα

Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Αλληλεγγύης Χίου: συμπαράσταση στην Κατερίνα Μάτσα

18


Καταγγελία ενάντια στην  άθλια σκευωρία  ενάντια στην Κατερίνα Μάτσα


Καταγγέλλουμε την  βρόμικη επίθεση ενάντια στην Κατερίνα Μάτσα η οποία συκοφαντήθηκε με υπαινικτικές και ύπουλες για την ηθική ακεραιότητά της αναφορές  στην εκπομπή  του Τριανταφυλλόπουλου  στον τηλεοπτικό σταθμό  ALTER. Παρουσίαζε την κ. Μάτσα να ζητάει ΄΄φακελάκι΄΄ προκειμένου να ενεργήσει για την αποφυλάκιση απεξαρτημένου πρώην χρήστη ναρκωτικών. 
 H αγωνίστρια είναι μέλος   του ΕΕΚ , του  Δ.Σ. της  Ένωσης  Νοσοκομειακών Γιατρών ΕΙΝΑΠ  , του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και Επιστημονική υπεύθυνη του θεραπευτικού προγράμματος 18 ΑΝΩ .
Δεν είναι τυχαίο ότι  η προσπάθεια  να σπιλωθούν αγωνιστές γίνεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση οργανώνει την πλήρη ιδιωτικοποίηση της Υγείας και  οξύνεται η αντιδραστική επίθεση  της αστικής εξουσίας ενάντια στους εργαζόμενους.
Τα ΜΜΕ   γλοιώδεις υπηρέτες υπερασπιστές  του συστήματος με την αλαζονεία της ατιμωρησίας έχουν αποθρασυνθεί .
 Αυτός ο βρώμικος τύπος  αποκαλύπτει όχι την αλήθεια μα το ρυπαρό κορμί της αστικής ιδεολογίας στην προσπάθεια του να  αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους .
Απέναντι στον βρώμικο πόλεμο που κάνουν είτε  με συκοφαντίες  είτε με  καταστολή δυναμώνουμε  την αλληλεγγύη μας και τον αγώνα μας για την ανατροπή αυτού του απάνθρωπου συστήματος .
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΙΟΥ (ΡΙΑΚΙΑ)