Αρχική Νέα Τοπικά Νησιωτική αποστολή στις Βρυξέλλες μέσω ΕΟΑΕΝ

Νησιωτική αποστολή στις Βρυξέλλες μέσω ΕΟΑΕΝ

7


Πολυμελής αντιπροσωπεία εκπροσώπων των Ελληνικών Νησιωτικών Επιμελητηρίων με επικεφαλή τον Πρόεδρο του Επιμελητηριακού Ομίλου-ΕΟΑΕΝ, αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες όπου θα διεξαχθεί η 7η Γενική Συνέλευση του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Νησιωτικών Επιμελητηρίων στην έδρα της Ευρωπαϊκής και Οικονομικής Επιτροπής.


Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. ο κος Δολαψάκης θα παρουσιάσει τις προτάσεις των Ελληνικών Νησιωτικών Επιμελητηρίων επί των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Διαρθρωτικά Ταμεία της περιόδου 2007-2013 (Δ΄ ΚΠΣ), οι οποίες έχουν ήδη αποστείλει στα συναρμόδια υπουργεία προς ενημέρωση.
 
Συγχρόνως, έχουν προγραμματισθεί ομιλίες όπως του ευρωβουλευτή κο Χατζηδάκη ο οποίος έχει ορισθεί υπεύθυνος εισηγητής για το Γενικό Κανονισμό λειτουργίας των Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής καθώς και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου.


Το απόγευμα θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου θα παρουσιαστεί το “μανιφέστο” του Δικτύου για την Νησιωτικότητα και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.