Αρχική Νέα Τοπικά Δήμαρχος Χίου:στηρίξτε τη Δημοτική Αστυνομία

Δήμαρχος Χίου:στηρίξτε τη Δημοτική Αστυνομία

28

Τη δημιουργία ειδικής υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας κάνει γνωστό με σχετική ανακοίνωση ο Δήμαρχος Χίου που θα αρχίσει δράση από αυτό το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην πόλη.
Στο σχετικό μήνυμα ο κ. Μάρκος Μεννής σημειώνει ότι με τη σύσταση μιας τέτοιας υπηρεσίας “μπορεί ο Δήμος να δημιουργήσει ανθρώπινες και πολιτισμένες συνθήκες διαβίωσης, για τους Δημότες και επισκέπτες της πόλης μας”.
“Με τη δημιουργία της υπηρεσίας αυτής ο Δημότης μας θα αισθάνεται δίπλα του, κάποιον που μπορεί να απευθυνθεί για να ζητήσει βοήθεια κάθε είδους. Ο Δημοτικός αστυνόμος θα είναι ο συμπαραστάτης, ο αρωγός του κάθε πολίτη και όχι ο ελεγκτής ή ο τιμητής του.
“Σε συνεργασία με όλους τους συνδημότες μας, θα προσπαθήσουμε -συνεχίζει ο κ. Δήμαρχος στην ανακοίνωσή του, να αλλάξει η όψη της πόλης μας, να σταματήσουν οι καθημερινές ασχήμιες, που τόσο πληγώνουν εμάς και τον πολιτισμό μας. να δημιουργηθούν συνθήκες για να γίνει η πόλη μας ανθρώπινη, ευρωπαϊκή και σύγχρονη.
“Επιθυμίας μας και προτροπή να εμπιστευτείτε, να στηρίξετε τη Δημοτική μας Αστυνομίας και μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την πόλη που οραματιζόμαστε. Ας δείξουμε το επίπεδο του πολιτισμού μας συμμορφούμενοι με τον ΚΟΚ τις υποδείξεις των αστυνομικών, σεβόμενοι το συνδημότη μας.
“Ας μη χρησιμοποιήσουμε το αυτοκίνητο μας χωρίς λόγο στο κέντρο της πόλης.
Ας χρησιμοποιήσουμε τους χώρους στάθμευσης που δημιούργησε ο Δήμος Χίου στις εισόδους της πόλης.
Ας χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Ας ελευθερώσουμε τους κοινόχρηστους χώρους
Ας μην ενεργούμε με γνώμονα μόνο την προσωπική μας εξυπηρέτηση. Τότε θα είμαστε όλοι ευτυχέστεροι και αποδοτικότεροι”, καταλήγει το μήνυμα του Δημάρχου Χίου.