Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Γιάννης Πίττας: μέσα Ιουνίου έργα στο Νοσοκομείο

Γιάννης Πίττας: μέσα Ιουνίου έργα στο Νοσοκομείο

7Στις 15 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Χίου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Πίττα, που παράλληλα υπενθυμίζει και ποιες ενέργειες έγιναν και από πλευράς του για να ξεμπλοκάρουν διάφορα έργα.
“Θερμό θα είναι το καλοκαίρι για το νοσοκομείο της Χίου αφού μετά από προσπάθεια μηνών με συνεχείς και αμείωτες παρεμβάσεις και προσπάθειες του Βουλευτή Χίου κ. Γιάννη Πίττα προς τα αρμόδια και συναρμόδια Υπουργεία και προς την Περιφέρεια, καταφέραμε κι εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση εκείνη που απαιτούνταν για την έναρξη των εργασιών και τη θεμελίωση του έργου της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τη νέα τροποποιημένη μελέτη”, τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου που συνεχίζει.
“Με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε τελικά από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, χάρη στην αμέριστη συμβολή του Γ.Γ. της Περιφέρειας κ. Σ. Τσίφτη, οι εργασίες στο χώρο ανασκαφών στο νοσοκομείο θα αρχίσουν σε 15 ημέρες.
“Μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΝΟΜ, δόθηκε η εντολή στον ανάδοχο του έργου και στις 15 Ιουνίου ξεκινούν οι εργασίες επίχωσης των τάφρων, όπου θα ανεγερθεί η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου και ένα μήνα μετά, όπως ορίζει το χρονοδιάγραμμα, μέσα στον Ιούλιο, θα ξεκινήσουν οι εργασίες θεμελίωσης – πασσάλωσης σύμφωνα με τη νέα μελέτη.
“Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο βουλευτής κ. Γιάννης Πίττας δήλωσε -σημειώνει το δελτίο τύπου από το γραφείο του κ. βουλευτή- απόλυτα ικανοποιημένος μιας κι ένα προς ένα τα έργα από τα οποία περιμένει ο τόπος μας να ανασάνει και να αναπτυχθεί φτάνουν στο στάδιο της υλοποίησης.
’Μετά από το Φράγμα στην περιοχή Κόρης Γεφύρι, το Φράγμα Κατράρη, το λιμάνι των Μεστών, την ιχθυόσκαλα που ξεμπλόκαρε κι επιτέλους θα δοθεί προς χρήση στους επαγγελματίες, έρχεται και η θεμελίωση της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου να βάλει φρένο στις γνωστές Κασσάνδρες που γίνονται μάντεις μόνο κακών και να δείξει για άλλη μια φορά ότι όπου υπάρχει κυβερνητική βούληση και σωστός σχεδιασμός και προγραμματισμός, τα αποτελέσματα δεν αργούν να φανούν” καταλήγει το δελτίο τύπου.